Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ
Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό ελέω... Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης τόσο οι παίκτες με δηλώσεις τους, όσο και άνθρωποι από το «ερυθρόλευκο» περιβάλλον έβγαζαν την αγανάκτηση τους για τον τρόπο που η ομάδα αποκλείστηκε από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έστω κι αν... πάτησε στο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ.
Όμως εκείνο το «διπλό» στο 90' της Μαρσέιγ στην Γερμανία επί της Ντόρτμουντ έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League! Αυτή την φορά όμως γίνεται λόγος για την πρώτη επίσημη αντίδραση της Πειραϊκής ΠΑΕ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», θα αποστείλει την Δευτέρα, επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΥΕΦΑ, η οποία μάλιστα αναμένεται να φτάσει και στα χέρια του Μισέλ Πλατινί!
Βασικό σημείο στην επιστολή είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτό να παίζεται ακόμη ενώ στο Καραϊσκάκη ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Κι όλοι καταλαβαίνουν τι εστί αυτό όταν μιλάμε για ματς τελευταίας αγωνιστικής με τεράστιο βαθμολογικό και... οικονομικό ενδιαφέρον!
Μάλιστα μέσα στην επιστολή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να τονίσουν πως στα συγκεκριμένα ματς η ίδια η ΟΥΕΦΑ λειτούργησε με δύο μέτρα και με δύο σταθμά! Όπως κι αν έχει πάντως, έστω κι αν τα... παιχνίδια δεν γυρίζουν πίσω, στο λιμάνι ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν τον τρόπο ενός άδοξου αποκλεισμού από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!
ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΤΟ  ΠΑΡΟΝ:

Europa League: Γκρουπ δυναμικότητας

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16/12

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στην κλήρωση των 32 του Europa League (16/12), με τους ερυθρόλευκους να είναι σίγουρα στο γκρουπ των ισχυρών και τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη κόντρα στη Ρούμπιν για να αποφύγει κι αυτός τα μεγαθήρια.




Ο Ολυμπιακός βάσει καλύτερης συγκομιδής βαθμών στον όμιλό του σε σχέση με τις υπόλοιπες τρίτες ομάδες στο Champions League, τοποθετήθηκε στο γκρουπ των ισχυρών. Αναμένεται δε να κληρωθεί με μια εκ των Άγιαξ, Πόρτο, Τράμπζονσπορ και Πλζεν που τερμάτισαν επίσης τρίτες στο Champions League και τοποθετήθηκαν στο γκρουπ των αδύναμων ή με μια από τις ομάδες που θα καταλάβουν την 2η θέση στους ομίλους τους στο Europa League, μετά και την διεξαγωγή της τελευταίας φάσης της διοργάνωσης, την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, με νίκη επί της  Ρουμπίν εξασφαλίζει την πρώτη θέση και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα από το γκρουπ των αδύναμων, όπως και ο Ολυμπιακός, ενώ αν ηττηθεί, τότε θα μπει αυτό στο γκρουπ των αδύναμων και θα έχει λογικά δυσκολότερη κλήρωση.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης:
ΙσχυροίΜάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ολυμπιακός
Βαλένθια
ΠΑΟΚ ή Ρουμπίν Καζάν
Σταντάρ Λιέγης
Αϊτχόφεν
Σπόρτινγκ
Στόουκ ή Μπεσίκτας
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Μέταλιστ

Μπριζ ή Μπράγκα
Ατλέτικο Μαδρίτης ή Ουντινέζε
Σάλκε
Τβέντε
Άντερλεχτ ή Λοκομοτίβ Μόσχας
ΑδύναμοιΆγιαξ
Πόρτο
Τραμπζοσπόρ
Βίκτορια Πλζεν
Ρουμπίν Καζάν ή ΠΑΟΚ
Αννόβερο
Λέγκια
Βασλούι ή Λάτσιο
Μπεσίκτας ή Στόουκ ή Ντιναμό Κιέβου
Σάλτσμπουγκ ή Παρί Σαν Ζερμέν
Αλκμάαρ ή Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα ή Μπριζ ή Μπέρμιγχαμ
Α. Μαδρίτης ή Ουντινέζε ή Σέλτικ
Μακάμπι Χάιφα η Στεάουα ή ΑΕΚ Λάρνακας
Φούλαμ ή Βίσλα
Άντερλεχτ ή Λοκομοτίβ Μόσχας
* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που γνωρίζουμε ήδη σε πιο γκρουπ τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=113309#ixzz1fwvLy6rZ

Group A

TeamsPPts
1PAOK FC PAOK511
2FC Rubin Kazan Rubin510
3Tottenham Hotspur FC Tottenham57
4Shamrock Rovers FC Shamrock Rovers50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου