Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες συμβουλές για την καλή σου

ΑΠΛΗ   ΣΥΜΒΟΥΛΗ,, ΔΩΣΤΕ  ΣΗΜΑΣΙΑ  ΣΤΗΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΠΡΟΤΑΣΗ    ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙ,, ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!



10 πράγματα που περιμένει από εσένα .... και 1 που πρέπει να αποφύγεις δια ροπάλου για αυτήν



Λίγο το κλίμα χαράς που επικρατεί, λίγο η αίσθηση πως κάτι τελειώνει και κάτι νέο ξεκινά, λίγο το Χόλιγουντ που προμοτάρει τα Χριστούγεννα ως την απόλυτη γιορτή αγάπης, αυτές τις μέρες οι προσδοκίες του κοριτσιού κάνουν limit up - και εσύ δεν πρέπει να τις αγνοήσεις. Γιατί θες να την επιβραβεύσεις που σε ανέχτηκε όλο το 2011. Γιατί θες να της δώσεις κουράγιο να σε αντέξει και το 2012. Γιατί θες να τη δεις να χαμογελάει. Γιατί δεν θες του χρόνου τέτοια εποχή να διαβάζεις τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις ωραίες και σωστές γυναίκες. Τι περιμένει λοιπόν το κορίτσι σου από εσένα (πάντα, αλλά κυρίως) μέσα στις γιορτές;


Να της κάνεις ένα όμορφο δώρο.

Ως «όμορφο δώρο» ορίζεται εκείνο που δεν θα το βρεις τελευταία στιγμή. Εκείνο που θα δείχνει πως αφιέρωσες χρόνο, σκέψη και χρήμα για να της το αγοράσεις (αν δεν διαθέτεις τίποτα από τα παραπάνω, κακώς. Αλλά φροντίσαμε και για σένα). Εκείνο που θα είναι απολύτως του γούστου της, θα το διαλέξεις με αγάπη και θα το τοποθετήσεις με χαρά κάτω από το έλατο για εκείνη.


Να της γράψεις μια κάρτα.

Είναι γνωστή η αλλεργία των αντρών στο να γράφουν κάρτες και να εκφράζουν γραπτώς τα συναισθήματά τους, αλλά καλό είναι να μην την παραλείψεις. Η κάρτα είναι για το δώρο ό,τι τα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο: Το κάνουν να λάμπει και να ξεχωρίζει απ’ όλα τ’ άλλα.


Να κάνετε περισσότερο, καλύτερο, απολαυστικότερο σεξ.

Το ξέρεις και εσύ και εκείνη: η ρουτίνα δεν έχει φάει μόνο την καθημερινότητά σας αλλά και το κρεβάτι σας. Τώρα που έχεις άδεια και θα είσαι πιο ξεκούραστος, δώσε της να καταλάβει πρακτικά πόσο γουστάρεις που είσαι μαζί της.


Να τη φιλάς συχνότερα.


Τα Χριστούγεννα είναι το ιδανικό σκηνικό για ερωτευμένους. Φίλα τη στη μέση ενός στολισμένου δρόμου. Μέσα στο ασανσέρ του εμπορικού κέντρου. Στον καναπέ, δίπλα στο τζάκι. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που κάνεις, πάντα μπορείς να κάνεις ένα break για να τη φιλήσεις.


Να υπομείνεις αδιαμαρτύρητα το βασανιστήριο του Love, Actually.


Ή οποιαδήποτε άλλης εποχιακής ταινίας διαλέξει να δείτε μαζί. Το ίδιο ισχύει και για το cd με τα Χριστουγεννιάτικα του Sinatra στο αυτοκίνητό της. Μην το αλλάξεις για να βάλεις Sport Fm.


Να τη συνοδέψεις σε μερικές υποχρεώσεις.


Οικογενειακές συγκεντρώσεις, καλέσματα σε φιλικά σπίτια, το πάρτι της κολλητής της. Όλο το χρόνο αποφεύγεις αριστοτεχνικά αυτές τις καταστάσεις με δικαιολογίες επιπέδου «μου έφαγε ο σκύλος το τετράδιο». Στο συγχωρεί γιατί, ΟΚ, δεν είστε και ενωμένοι από το γοφό, ο καθένας έχει τη ζωή του. Τα Χριστούγεννα, όμως, νιώθει πιο μόνη από ποτέ. Και αν πηγαίνει παντού ασυνόδευτη, ίσως να αρχίσει να συμπεριφέρεται και σαν ασυνόδευτη.


Να τη βοηθήσεις.


Είτε πρόκειται για την αναζήτηση δώρων για τους φίλους και τους γνωστούς, είτε για το στολισμό του σπιτιού, είτε για τις ετοιμασίες του πάρτι (σε περίπτωση που είναι οικοδέσποινα). Όχι ότι πραγματικά χρειάζεται τη βοήθειά σου. Αλλά θα εκτιμήσει να την έχει.


Να ντυθείς καλύτερα για εκείνη.


Θυμάσαι τον πρώτο καιρό της σχέσης σας που αγχωνόσουν πως να την εντυπωσιάσεις με το υπέροχο στιλ σου; Ε, την εντυπωσίαζες. Αλλά πάει καιρός από τότε και το γεγονός ότι σε βρίσκει χαριτωμένο ακόμη και με το Star Wars σώβρακο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψεις να προσπαθείς να είσαι ωραίος για εκείνη. Φόρεσε κάτι καλύτερο, ακόμη και μέσα στο σπίτι, έστω και αν είναι μόνο για τις γιορτές. Μετά μπορείς να γυρίσεις ανενόχλητος στο τρίπτυχο φόρμα - κάλτσα - παντόφλα.


Να μην είσαι μίζερος.


Τρώει τη γκρίνια σου για τη δουλειά σου, τα λεφτά σου, τα κιλά σου, την έκτακτη εισφορά σου και ό,τι άλλο σε απασχολεί 365 μέρες το χρόνο. Σε πειράζει να τις κάνεις 360;


Να της αφιερώσεις τον χρόνο σου.


Τον χρόνο εκείνο που της έχεις στερήσει όλο τον υπόλοιπο καιρό διότι δουλεύεις πυρετωδώς/ σερφάρεις πυρετωδώς/ βλέπεις μπάλα πυρετωδώς. Βάλτα όλα για λίγο στο pause και επικεντρώσου σε εκείνη. Άκουσε τον απολογισμό της για τη χρονιά που φεύγει. Ρώτησέ τη τα σχέδιά της για αυτή που έρχεται. Αν έκανες όλα (ή, έστω, μερικά από) τα παραπάνω, σε συμπεριλαμβάνουν.


...και αυτό που δεν περιμένει με τίποτα


Να τη χωρίσεις.


Συγχαρητήρια. Της κατέστρεψες τα φετινά Χριστούγεννα, τα επόμενα Χριστούγεννα και όλα τα Χριστούγεννα της ζωής της από τώρα και για πάντα.


Πηγή : oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου