Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ!


Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ (από τον Ιούλιο του 2007) ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι παρών σε ευρωπαϊκή κλήρωση με τη ιδιότητα που κατέχει. Πιο συγκεκριμένα νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Ζαγοράκης με ένα ακόμη εκπρόσωπο της ΠΑΕ θα ταξιδέψουν στη Νιόν της Ελβετίας για να συμμετέχουν στη διαδικασία της κλήρωσης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λίγκ. Και εκεί, λίγο μετά τις 14:00 θα μάθει ο Ζαγοράκης LIVE τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Ως ισχυροί θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής και εύχονται να χαμογελάσουν, καθώς οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι βατοί. Το σίγουρο είναι ότι αποφεύγουν μεγαθήρια όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδες όπως η Βαλένθια, η Σάλκε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων


♦ Πόρτο
♦ Άγιαξ
♦ Τραμπζονσπόρ
♦ Βικτόρια Πλζεν
♦ Ρουμπίν Καζάν*
♦ Ανόβερο
♦ Λέγκια Βαρσοβίας
♦ Λάτσιο
♦ Στόουκ
♦ Ζάλτσμπουργκ
♦ Άλκμααρ
♦ Σπόρτινγκ Μπράγκα
♦ Ουντινέζε
♦ Στεάουα Βουκουρεστίου
♦ Βίσλα Κρακοβίας
♦ Λοκομοτίβ Μόσχας
*Η Ρουμπίν, ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 1ο όμιλο, μπορεί να κληρωθεί μόνο με τον Ολυμπιακό.

Μαζί με τις ελληνικές ομάδες, στο γκρουπ των ισχυρών είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Σταντάρ Λιέγης, PSV Αϊντχόφεν, Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μέταλιστ Χαρκίφ, Μπριζ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλκε, Τβέντε, Άντερλεχτ

Κληρώνει και για ΑΠΟΕΛ

Μία ώρα νωρίτερα, ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει την αντίπαλό του στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν ήδη κάνει την υπέρβαση και είναι στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με Μπάγερν, Ίντερ, Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, ενώ φυσικά δεν μπορούν να κληρωθούν με τη δεύτερη του ομίλου τους, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ

♦ Νάπολι
♦ ΤΣΣΚΑ Μόσχας
♦ Βασιλεία
♦ Λιόν
♦ Λεβερκούζεν
♦ Μαρσέιγ
♦ Μίλαν
ΠΗΓΗ : http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου