Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερη πολίστρια στον κόσμο η Ασημάκη


Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 στη ψηφοφορία της FINA. Ο Τόμας Λουρτζ νίκησε τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την Αλεξάνδρα Ασημάκη! Η διεθνής φουνταριστός αναδείχθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία (FINA) ως η καλύτερη πολίστρια της χρονιάς που φεύγει.


Η Ασημάκη είχε εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο της κορυφαίας πολίστριας στην Ευρώπη στη ψηφοφορία της LEN. Tα πρωτεία στα βραβεία της FINA διεκδικούσε και η Αντιγόνη Ρουμπέση.
 
Στην ανοιχτή θάλασσα ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν προτιμήθηκε έναντι του Γερμανού Τόμας Λουρτζ, παρά το γεγονός ότι και οι δύο κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στη Σαγκάη.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες ο Ράιαν Λόχτε πήρε τον τίτλο του κορυφαίου κολυμβητή και η επίσης Αμερικανίδα Μίσι Φράνκλιν τιμήθηκε με τον τίτλο της καλύτερης κολυμβήτριας.

Νο1 πολίστας στον κόσμο για το 2011 είναι ο Σέρβος Φίλιπ Φιλίποβιτς, ενώ στην ανοιχτή θάλασσα η Κέρι-Αν Πέιν από τη Μεγάλη Βρετανία. Οι Ρωσίδες  Νατάλια Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα πρώτευσαν πάλι στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Όσο για τις καταδύσεις, πρώτοι δεν θα μπορούσαν παρά να ήταν εκπρόσωποι της Κίνας με τον Κιου Μπο στους άνδρες και τη Γου Μινξία στις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου