Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου σε εικαστικές εκθέσεις & εκδηλώσεις

Open in new windowΣε πολλές εικαστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις συμμετέχει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.


Ενδεικτικά αναφέρεται η συμμετοχή του με το έργο "Ασπάλαθοι", που φιλοτέχνησε το καλοκαίρι εκ του φυσικού στην Κεφαλονιά, στην παρουσίαση της συλλογής της APIVITA στο Κολλέγιο Αθηνών.

Επίσης η συμμετοχή του με έξη έργα μικρών διαστάσεων στην έκθεση DREAM AND THINK +, ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ,η οποία γίνεται ταυτόχρονα σε δύο γκαλερί.Την ENIGMA GALLERY στην Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 263 - μέχρι 17 Δεκεμ. και την G.S ART GALLERY στο ισόγειο του St. George LYCABETTUS Hotel στο Κολωνάκι - μέχρι 10 Ιανουαρίου 2012. Παράλληλα κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό Ημερολόγιο του με τίτλο: ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ, ART-EST, ενώ εκδόθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του νέου έτους η ανθολογία ποιημάτων του στη γαλλική γλώσσα με τίτλο: Μπλεγμένα μονοπάτια / Chemins enchevêtrés.

Στις 15 Δεκεμβρίου, ώρα 7.30 μμ, πρόκειται με την ιδιότητα του θεωρητικού τέχνης να παρουσιάσει στο Κ.Ε.Ο. Αθηνών, Μιχ. Βόδα 28, να το βιβλίο - δοκίμιο της αρχιτέκτονος, ζωγράφου Ελένης Ντίνια- Μπούνταλη, με τίτλο: Ζωγραφική: Τέχνη και Επιστήμη.

info: 210 7294259, 6944621286
www.cevangelatos.blogspot.com

Open in new window


Open in new window


Open in new window

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου