Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ?

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Λοβέρδος φτιάχνει ηγετικό προφίλ  - E-KEFALONIA


Μία ημέρα μετά την δημοσκόπηση που προηγείται στην κούρσα της διαδοχής Παπανδρέου πάει στον Παπούλια.
Μότο τυχαία δεν είναι η επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο υπουργός Υγείας, μπορεί να πηγαίνει να ενημερώσει τον Κάρολο Παπούλια για τα θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά το γεγονός ότι επέλεξε να το κάνει μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που τον εμφανίζει ως επικρατέστερο για την διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί αυτομάτως συνειρμούς περί διαμόρφωσης ηγετικού προφίλ.
Ο κ. Λοβέρδος, πάντως, φαίνεται να αποκτά δυναμική στην κούρσα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.   Μάλιστα, στη δημοσκόπηση της Pulse RC, που δημοσιεύει το «Ποντίκι» ο υπουργός Υγείας συγκεντρώνει 20%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 16%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 7%, η Αννα Διαμαντοπούλου 4%, ο Γιάννης Ραγκούσης 3% και ο Χρήστος Παπουτσής 1%.
Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει 25%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 22%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 6%, η Αννα Διαμαντοπούλου 5%, ο Γιάννης Ραγκούσης 4% και ο Χρήστος Παπουτσής 2%. Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 20%. 

Επιπλέον, το 49% των ερωτηθέντων επιθυμεί άλλο πρόεδρο και υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές, έναντι 13% που επιθυμεί τον Γιώργο Παπανδρέου. Υπάρχει επίσης ένα 12% που επιθυμεί Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο και άλλον πρωθυπουργό. Σημειώνεται ότι το 50% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρεί μεγάλη ή αρκετά μεγάλη την πιθανότητα διάσπασης του Κινήματος στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου