Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΒΟΣΕΤΟΥ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

  Μήπως χρειάζονται να γίνουν κάποιες άμεσες ενέργειες, για να μη καταρρεύσει και η υπόλοιπη καμάρα;


Μάθαμε ότι, χθες μόλις πληροφορήθηκαν, την αναμενόμενη, εδώ και καιρό,  κατάρρευση της γέφυρας, όλη η τοπική εξουσία και με τον αντιπρόσωπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έκαναν έναν αγώνα δρόμου, ποιος θα φθάσει πρώτος στο σημείο της κατάρρευσης.   Εντάξει πήγαν.  Γιατί πήγαν, από περιέργεια, από ενδιαφέρον, απλώς για να δείξουν ότι πήγαν, ή από υποχρέωση για τη βοήθεια που έχει προσφέρει η Γέφυρα, σε ορισμένους από αυτούς, επί σειρά ετών στους προεκλογικούς τους αγώνες;    Φυσικά το ενδιαφέρον θα μπορούσαν να το δείξουν εδώ και καιρό, πριν έλθει η κατάρρευση.   Σκεφτείτε ούτε μια ερώτηση, δεν μπήκε κανείς στον κόπο να κάνει στον …πατριώτη μας υπουργό πολιτισμού, σχετικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του έργου.  Όμως, αυτή τι στιγμή, αυτά δεν  βοηθούν σε τίποτα.

Θα θέλαμε να μας πληροφορήσει κάποιος, αν γνωρίζει, από χθες μέχρι σήμερα, απασχόλησε, όλους αυτούς που πήγαν εκεί, το ενδεχόμενο να καταρρεύσει και το υπόλοιπο κομμάτι της καμάρας;   Πάρθηκε κάποια απόφαση, για άμεσες ενέργειες, έφεραν κάποιους ειδικούς, να δουν να εξετάσουν και να δράσουν, ώστε μέχρι να αρχίσει (αν θα αρχίσει) το έργο, μήπως χρειάζονται κάποιες πρόχειρες υποστυλώσεις, μήπως το κακό γίνει μεγαλύτερο;  

 Σήμερα με το φως της ημέρας, είδαμε ότι υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος.  Φυσικά δεν είμαστε ειδικοί, ούτε σχετικοί με τέτοιου είδους θέματα.  Απλώς κάνουμε κάποιες σκέψεις, από ενδιαφέρον και μόνο,  για να προφθάσουμε τα χειρότερα, που ίσως μας μπλέξουν σε άλλες δυσκολότερες καταστάσεις.  

Αν έχει γίνει κάτι, ή αν δεν χρειάζεται να γίνει κάτι, καλό θα ήταν να βγει ένα δελτίο τύπου, από τους υπεύθυνους, για να μην ανησυχεί και ο απλός Κεφαλονίτης,  που σκέφτεται αγνά για τον τόπο του, αγαπά και σέβεται τον πολιτισμό του και την ιστορία του.

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.


Ο Σύλλογος Κεφαλονιτών Αργυρούπολης, για το πέσιμο της Γέφυρας.

Η προσπάθεια των Συλλόγων Κεφαλλονιτών σε όλη την Ελλάδα είναι να διατηρήσουμε τα Ήθη και Έθιμα του τόπου μας αλλά και ψηλά την Κεφαλλονιάς μας.
 

Ευαισθησία και στα Τρίκαλα Θεσσαλίας για τη Γέφυρα Δεβοσέτου.

Ο Παύλος Βαμπούλας από τη Φιλύρα Τρικάλων, έγραψε στο facebook του «Τηλεβόα Κεφαλονιάς»

ΣΠΥΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου