Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ‏


Κατόπιν συνάντησης με τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας και Αίτησης μας για να συζητηθεί το θέμα του Ειδικού Τέλους Ακινήτων στον Λογαριασμό της Δ.Ε.Η. , συζητήθηκε την Πέμπτη 24/11/2011 στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλληνίας .

Υπάρχει προσφυγή των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών, Ηρακλείου, Καλαμάτας , Σύρου, Καβάλας , Πατρών, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης , Ιωαννίνων κ.λ.π. , φορέων ,Συλλόγων , Ιδρυμάτων, πολιτών κ.λ.π. για αντισυνταγματικότητα του Νόμου. Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 εκδικάζεται στο Συμβούλιο Επικρατείας .
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ : α) Όσοι πληρώνουν την ΔΕΗ (και μόνο) μέσω Α.Τ.Μ. Τραπεζών ή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ , να καταθέτουν την απόδειξη και φωτοτυπία του Λογαριασμού της Δ.Ε.Η. στον Δήμο Κεφαλληνίας και ο Δήμος έχοντας ένα γραφείο Υποστήριξης να ζητάει υπογραφή σε εξουσιοδότηση ώστε να καλύπτει Νομικά τον κάθε πολίτη με προσφυγή προς την Δ.Ε.Η. για να μην του κόψουν το ρεύμα .
Β) Ο Δήμος Κεφαλληνίας να διαθέτει ηλεκτρολόγους (και εθελοντές)που να επανεσυνδέουν το ρεύμα αν κοπεί σε κάποιον , αφού βέβαια έχει πληρώσει τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ότι δέχεται και αποφασίζει μόνο για το πρώτο σκέλος της πρότασής μας και όχι για το δεύτερο .
Άρα οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν το λογαριασμό της ΔΕΗ μέσω ΑΤΜ Τραπεζών ή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να πηγαίνουν τις αποδείξεις στον Δήμο, όπου θα τον εξουσιοδοτούν ώστε να τους καλύπτει Νομικά έναντι της ΔΕΗ , αν αυτή προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος .
ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ   02/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου