Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ KEFALONIANIEWS

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2.30 το μεσημέρι στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
Με θέμα: «Πώς διαγράφονται τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης και οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών – γονέων – μαθητών και εργαζομένων»
Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Κεφαλλονιάς θα μετακομίσει στον Ισόγειο χώρο του «Ξενία».
Η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για το κοινό στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.
Για έκτακτη ανάγκη σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τηλ.26710-22832
Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα πολλών πολιτών, παρέτεινε την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2011.
Επίσης ενημερώνουμε ότι σύντομα το ΤΕΕ σε συνεργασία με φορείς θα ξεκινήσει ημερίδες σχετικές με τη ρύθμιση των αυθαιρέτων προς ενημέρωση του κοινού.
Για την ΝΕ ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Ο πρόεδρος
Σ.Τραυλός

Συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κεφαλονιά
Συνελήφθησαν την (15-11-2011) το μεσημέρι στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας, ένας 41χρονος Νιγηριανός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 58 ετών αντίστοιχα για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης εντοπίστηκαν οι παραπάνω δράστες που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.
Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Αλβανός είχε επανεισέλθει παράνομα στη χώρα και είναι εγγεγραμμένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.
Για τους δύο μη νόμιμους μετανάστες θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της επιστροφής, ενώ ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με την καθοριστική συνεισφορά του Βουλευτή του Νομού μας , πρόσφατα υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη συγκρότηση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Διονύσιος Λιβιεράτος και για την αξιοποίηση της δωρεάς ύψους 1.235.000 δολαρίων.
Με τα χρήματα αυτά το Νοσοκομείο μας θα προχωρήσει στην κατασκευή νέας πτέρυγας που θα αποτελέσει Κέντρο Φυσικής Κινητικής Αποκατάστασης .
Για τη δημιουργία του Κέντρου αυτού και για τη λειτουργία του έχει ήδη δοθεί έγκριση από το Υπουργείο Υγείας.
Όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα στο 2012 η νέα αυτή πτέρυγα θα γίνει πραγματικότητα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Δ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου