Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

200 εκατομμύρια βαρέλια μόνο στον Πατραϊκό κόλπο. Αναλυτικοί χάρτες.




 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚEFALONIAPRESS,GR  E Δ Ω
 
  Kρατηθείτε πατριώτες!! Ισως  βγάζουμε πετρέλαιο στον Πόρο!!

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/07/ionio-crete-300x201.jpg Σε ένα χρόνο θα γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το κοίτασμα στη Νότια Κρήτη. Υφυπουργός Ενέργειας: Μην περιμένετε τα επόμενα δύο χρόνια μεγάλα έσοδα από τα κοιτάσματα. 200 εκατομμύρια βαρέλια μόνο στον Πατραϊκό κόλπο. Αναλυτικοί χάρτες. 

Αναλυτική ενημέρωση για τα κοιτάσματα πετρελαίου,φυσικού αερίου αλλά και του ορυκτού πλούτου της χώρας,έκανε ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης.

Σε έναν χρόνο από σήμερα το Δημόσιο θα γνωρίζει με ακρίβεια αν, πού και πόσους υδρογονάθρακες έχει το κοίτασμα της Νότιας Κρήτης, είπε ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης κατά την κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών Εξωτερικών-Αμυνας και Παραγωγής-Εμπορίου.  ΝEWSIT
 
Οι χάρτες από το http://www.onalert.gr
 
 

Που υπάρχει πετρέλαιο-φυσικό αέριο στην Ελλάδα.Όλοι οι χάρτες!

Αναλυτική ενημέρωση για τα κοιτάσματα πετρελαίου,φυσικού αερίου αλλά και του ορυκτού πλούτου της χώρας,έκανε ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης.

Για τα τρία κοιτάσματα που θα γίνει άμεσα διεθνής διαγωνισμός, είπε:

- Στον  Πατραϊκο η εκτίμηση είναι για αποθέματα 200 εκατομμυρίων βαρελιών που αντιστοιχούν σχεδόν σε δύο «Πρίνους»,

- Για εκείνο των Ιωαννίνων «είναι πιθανόν να υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις», όπως και γι' αυτό στο Κατάκολο όπου νεότερες ενδείξεις πιθανολογούν μεγαλύτερο κοίτασμα.

Ανεφερε ότι από τους 100 χώρους που υπάρχουν ενδείξεις για κοιτάσματα, έχουν διερευνηθεί οι 30 και οι 7 απ' αυτούς έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον.

Οι χάρτες που παρουσιάζει το Onalert προέρχονται απ΄ αυτή την ενημέρωση και είναι αποκαλυπτικοί για το τι υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο. Υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές χώρες και εταιρείες του εξωτερικού.




Οι περιοχές όπου έχουν γίνει ήδη οι σεισμικές έρευνες






Με τις κόκκινες βούλες έχουν σημειωθεί οι διάφορες χώρες,από τις οποίες ήδη εταιρείες έχουν δείξει ενδιαφέρον για συμμετοχή στις έρευνες.









Οι περιοχές του Ιονίου  και νότια της Κρήτης οι οποίες θα ερευνηθούν άμεσα











3 σχόλια:

  1. Και ξέρεις ποιος έχει βρεί το κοίτασμα στον Πατραϊκό, τελείως «τυχαία» όταν έψαχνε το υπέδαφος για να στηριχθεί η γέφυρα του Ρίου- Αντιρρίου;
    Αυτοί που ψάχνανε για το δίαυλο του Οδυσσέα στο Ληξούρι. Χά χα χα, με το γεωτρύπανο και το ελικόπτερο με εκείνο το κρεμαστάρι για τα σεισμικά.
    Στην περιοχή Σάμης- Πόρου- Ιθάκης- Αιτωλοακαρνανίας έχουν βρεθεί κοιτάσματα από την κρατική τέως ΔΕΠ _ΕΚΥ εδώ και 20 περίπου χρόνια. Πετρέλαιο είδες; Γιατί; Απλά δεν είναι για τους Έλληνες φίλε Poros. Απλά αντί να βγεί πετρέλαιο διέλυσαν την κρατική ΔΕΠ- ΕΚΥ φίλε Poros. Γιατί; Απλά το πετρέλαιο ανήκει στις επτά αδελφές φίλε Poros. Λίγο πριν την διάλυση της Λιβύης τα Ελληνικά Πετρέλαια πούλησαν την κατά 25% συμμετοχή τους σε μια εταιρεία ανακάλυψης και εξόρυξης υδρογονανθράκων στη Λιβύη. Γιατί φίλε Poros;
    ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ; Προτεκτοράτο θα είμαστε αιωνίως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή ασχολείσαι με τα ποδοσφαιρικά θα έχεις ακούσει για εκείνον τον ξεπουπουλιασμένο κόκορα που αμόλησε ο Φυλακούρης στο ντέρμπυ με τον Θρύλο μέσα στη Λεωφόρο λίγο μετά την βαριά ήτα από την Τότεναμ.
    Έ για όλους τους Έλληνες τον αμόλησε, έβλεπε μπροστά ο άνθρωπος και τι κόκορας κότα τρίλιρη έπρεπε να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ,,, ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ!!,, ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕΙΧΗΔΕΣ!! ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!! ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΦΚΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ ΟΛΑ!! , ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ,,ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή