Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Η συγκεκριμένη παραλία όμως, η παραλία Maho είναι λιγότερο γνωστή για τις ομορφιές της και περισσότερο γνωστή για το ότι βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana που θεωρείται το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην θάλασσα της Καραϊβικής.
Ο διάδρομος του αεροδρομίου είναι τόσο μικρός που το αεροσκάφος πρέπει να ακουμπάει κάτω από την αρχή του διαδρόμου, και δεδομένου ότι η παραλία Maho είναι ακριβώς πριν από αυτόν, οι επισκέπτες αισθάνονται ότι μπορούν να αγγίξουν τους τροχούς με ένα άλμα.
Κάθε φορά που ένα αεροσκάφος χρησιμοποιεί τον διάδρομο 10 του αεροδρομίου Princess Juliana ένας ισχυρός άνεμος κάνει την εμφάνιση του στην παραλία. Και ενώ για τους λουόμενους ο άνεμος είναι επικίνδυνος, για τους σέρφερ είναι το ιδανικό μια και δημιουργούνται τεράστια κύματα στη θάλασσα.
Μην φανταστείτε ότι η εικόνα τεράστιων αεροσκαφών πάνω από τα κεφάλια τους αποτρέπει τους τουρίστες να επισκέπτονται την παραλία. Το αντίθετο, η Maho Beach έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές μόνο και μόνο απο το αεροδρόμιο. Υπάρχουν άνθρωποι που επισκέπτονται την παραλία μόνο για να δουν τα αεροπλάνα. Για αυτό το λόγο άλλωστε και οι καφετέριες, τα εστιατόρια αλλά και τα περισσότερα μαγαζιά της πόλης έχουν πίνακες αναρτημένους σε εμφανή σημεία για να ξέρουν οι επισκέπτες τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις της ημέρας αλλά και είναι εφοδιασμένα με ραδιόφωνα που αναμεταδίδουν τις συνομιλίες πιλότων και πύργου ελέγχου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ  http://www.dinfo.gr/?p=6723#ixzz1f22jEGRD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου