Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KEF.KARABOLATRES

ΤΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ''ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι''. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΟΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.
ΑΓΝΩΣΤΟ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Ή ΕΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.
 

Η ΑΝΕΖ δεσμεύτηκε να απομακρύνει το “Ζάκυνθος 1”

Συντάκτης: Γιώργος Γκόγκος    Θεματική κατηγορία: Επικαιρότητα Κοινωνία     Δημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2011
Το ζήτημα με την απομάκρυνση των πλοίων “Ζάκυνθος 1” και “Οδυσσέας Ελύτης” από το λιμάνι της Ζακύνθου, τέθηκε ξανά επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής.
Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Διονύσης Καρδιανός, δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι το “παρών” στη συνεδρίαση έδωσαν τρεις εκπρόσωποι της ΑΝΕΖ (οι κ.κ. Μαρκουτσάς, Βερτζάγιας και Στήνιος), οι οποίοι ζήτησαν από τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής να κάνουν λίγες ημέρες ακόμη υπομονή, δεδομένου ότι μόλις έρθουν τα ανταλλακτικά για τις μηχανές του “Ζάκυνθος 1” αυτό θα φύγει από το λιμάνι μέσα σε 10 ημέρες και θα πάει στον Πειραιά για να γίνουν και κάποιες άλλες επισκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου