Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ το κλείσιμο υπηρεσιών (Δ.Ε.Η, Δ.Ο.Υ, Ο.Τ.Ε, Τ.Ε.Ι )

Ομόφωνα το συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου καταγγέλλει: 

ΠΗΓΗ:  E-KEFALONIA.NET

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες της κυβέρνησης του μνημονίου, που υπονομεύουν την ανάπτυξη της περιοχής μας, δημιουργούν συνθήκες ερήμωσης και απομόνωσης».
Το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου στην συνεδρίαση του την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011  ομόφωνα διατυπώνει το  κάτωθι ψήφισμα :

  Έγινε πράξη το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Ληξουρίου την 1-11-2011 όπως είχε αναγγείλει το Υπουργείο Οικονομικών τον Σεπτέμβριο του 2011.
  Ένα μεγάλο πλήγμα που οδηγεί συντεταγμένα στον οικονομικό αφανισμό και αποδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας αφού την μεταφορά των δημόσιων υπηρεσιών θα ακολουθήσει με μαθηματική ακρίβεια η μεταφορά, περιορισμός ή κατάργηση των ιδιωτικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και μείωση του πληθυσμού.
 Πρώτα με τον Καλλικράτη μετά με το κλείσιμο  υπηρεσιών  (Δ.Ε.Η,  Δ.Ο.Υ, Ο.Τ.Ε, Τ.Ε.Ι ) ο συγκεντρωτισμός της Κυβέρνησης   δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο για τον κοινωνικό ιστό της πόλης και της περιφέρειας.
  Δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας να απογυμνώνουμε μια ολόκληρη περιοχή  προκειμένου να ικανοποιηθούν μικροπολιτικά συμφέροντα, χωρίς να ληφθεί υπόψη το τεκμήριο της μεγάλης έκτασης και η  δυσκολία μετακίνησης των συμπολιτών μας για την διοικητική τους εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα στην καθημερινότητα τους.
   Καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες της κυβέρνησης του μνημονίου, που υπονομεύουν την ανάπτυξη της περιοχής μας, δημιουργούν συνθήκες ερήμωσης και απομόνωσης ,και την άνευ όρων παράδοση της στις αδιανόητες απαιτήσεις των κυρίων της τρόικας .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                   ΤΑ ΜΕΛΗ

1.Αραβαντινός Ζαφείρης Νικόλαος
2.Κων/νος Τσίκλης
3.Μαρκέτος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου