Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Λογοκρισία» στα γήπεδα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση πανό με πολιτικό περιεχόμενο σε αθλητικούς χώρους προκάλεσε έντονη αντίδραση από την Κουμουνδούρου.

«Λογοκρισία» στα γήπεδα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε ανακοίνωσή του το τμήμα Αθλητισμού του Συνασπισμού, της κύριας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι οι "διαμαρτυρίες κατά τη διάρκεια των χθεσινών ποδοσφαιρικών αγώνων για το κοινό αίτημα προς την κυβέρνηση "δεν σας θέλει ο λαός, πάρτε την τρόικα και μπρος", είναι μια απολύτως φυσιολογική και θεμιτή πράξη".

"Κάποιοι επιθυμούν έναν αθλητισμό ξεκομμένο από τα κοινωνικά δρώμενα, ένα αθλητισμό που να ευνουχίζει συνειδήσεις, να αποχαυνώνει και να δημιουργεί ψευδεπίγραφες οπαδικές διαχωριστικές γραμμές. Η ομοθυμία των φιλάθλων ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές ταράζει τα νερά. Ωστόσο, ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη έκφραση και βούληση των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων", συνεχίζει η ανακοίνωση.
"Καμιά κατασταλτική ενέργεια όπως συλλήψεις φιλάθλων για πανό διαμαρτυρίας, κανένας κανονισμός της UEFA και της Σούπερ Λιγκ, καμιά απαγόρευση δεν θα μπορέσει να κάμψει την αντίσταση των φιλάθλων και των εργαζόμενων. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω", καταλήγει.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο υπήρξε το πρώτο σχετικό συμβάν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και ακολούθησαν την Κυριακή οι αγώνες ΟΦΗ - ΑΕΚ και Αρη - ΠΑΟΚ, ενώ στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός δεν υπήρξε παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου