Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

EΛΜΕΚΙ- 5 Οκτώβρη βγαίνουμε στους δρόμους


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  kefaloniapress.gr
ergatiko_kentro_3_mart_300.jpgΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
5 Οκτώβρη βγαίνουμε στο δρόμο!!!
10.30 π.μ. κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Μαθητές – γονείς – εκπαιδευτικοί – εργαζόμενοι διεκδικούμε:
Σύγχρονες ασφαλείς υποδομές
Χρηματοδότηση τώρα των σχολείων για την κάλυψη όλων των αναγκών τους.
Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των οικογενειών μας για τη λειτουργία των σχολείων, για τη μόρφωσή μας.
Καμία συγχώνευση ή κατάργηση σχολείων.
Να δοθούν τώρα όλα τα βιβλία.
15 παιδιά ανά τμήμα στο νηπιαγωγείο, Α, Β τάξεις δημοτικού και 20 στις υπόλοιπες.
Δωρεάν και ασφαλή μετακίνηση όλων των μαθητών από και προς τα σχολεία.
Κανένα κενό σε καθηγητές. Μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.
Ενιαία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους με δίχρονη Προσχολική Αγωγή και 12χρονο σχολείο για όλα τα παιδιά. Ενιαία ανώτατη εκπαίδευση.
Να μην εφαρμοστεί ο Νόμος – Πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
 
Λέμε «παρών» στις κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια που πλήττουν τη λαϊκή οικογένεια. Οργανώνουμε την απειθαρχία και τη λαϊκή αλληλεγγύη.
Απαιτούμε να γίνει ΑΜΕΣΑ Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την ΠΑΙΔΕΙΑ και με επικαιροποιημένο το σύνολο των εισηγήσεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Κλιμακώνουμε με νέες κινητοποιήσεις και μαζική συμμετοχή στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19 Οκτώβρη!!!
ΕΛΜΕ-ΚΙ, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων, Εργατικό Κέντρο
POROSNEWS: 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΜΕ ΔΙΚΆ ΜΟΥ ΣΧΌΛΙΑ  :
Καταρχήν συνχαρητήρια για τους αγώνες της Ελμεκι,,  Υπάρχει μια φωνή διότι όλοι οι υπόλοιποι  κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου,,!!!
Ας έρθουμε στην Πάστρα, αν και  δεν μπόρεσα να παραβρεθώ για προσωπικούς λόγους, θα προσπαθήσω να περιγράψω την κατάσταση με αυτά που  γνωρίζω!!  καταρχήν κάποιες μελέτες λένε για νέο σχολείο  στα Αράγια Πόρου,, μελέτες όπως πολλές που κάποια στιγμη θα αναθερθώ έχουν μείνει ξεχασμένες ,, για να μην κατηγορήσω πεταμένες από την νέα ηγεσία!!  Ο χρόνος τρέχει και εμείς πάμε όπισθεν,, Αύτα θα τα αναλύσω  άλλη στιγμη, και καλό θα ήταν κάποτε να είχαμε  μια συζήτηση Ενημέρωση από τους Αιρετούς μας !!!
ΠΑΣΤΡΑ:
ΣΥΝΕΧΊΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΊΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΉ ΜΗΤΈΡΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΧΡΟΝΟΥ  !!!
! πρωτη μερα του σχολειου μας καλεσανε οι καθηγητες να μας πουν τα μαντατα. Βαλανε 10 παιδια τις 2 λυκειο σε μια ντουλαπα!!!!!!!!!! Χαμιλο ταβανι, ο πινακας στο πατωμα...αν κανει σεισμο Γιωργο να τα ξεχασουμε! Λοιπον βιβλια κατι βρηκανε απο προηγουμενες χρονιες αλλα οχι για ολα τα παιδια, τα CD και φωτοτυπιες τις Διαμαντοπουλου CD δεν φτασανε για ολα τα παιδια και φωτοτυπιες δεν μπορουν να δωσουνε στο λυκειο γιατι το φωτοτυπικο ετοιμο να μπαταρει! ΟΧΙ φωτοτυπιες...λοιπον πως θα διαβαζουνε. Αφου μας ενημερωσανε συμφωνισαμε οι γονεις να φωναξουμε εμεις και οι καθηγητες και οχι καταλυψη....ΤΟΣΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΕΕΕΕΕ. παραπονα οοοουυυυυυ πολλα!!!την αλλη μερα στην πορεια ημουνα εγω και μια αλλη μαμα (η Γρουζη, παντα και αυτη) ο κ. Γεωργοπουλος και ακομα ενας ο κ. Πλεακης!!!!!!!! Κανεις αλλος!!!!!!!!Στο τελος μονο εγω και ο Γεωργοπουλος στον Δημαρχο και αναγκαστηκα να μιλησω εγω!  ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΓΩ,, ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!! ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,   ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ,,ΑΥΤΟ   ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, Η ΓΝΩΜΗ  ΙΣΩΣ  ΕΙΝΑΙ"ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ"  ΑΥΤΟ  ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!!     ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!   ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ!!  ΕΠΕΙΔΗ  ΔΕΝ  ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ  ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΤΟΥΣ  ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!  ΟΙ   ΠΡΟΝΝΟΙ ΓΕΝΙΚΑ  ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ Η  ΗΓΕΣΙΑ  ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  ΘΑ  ΕΛΕΓΑ.
 

1 σχόλιο:

  1. Τώρα θυμηθήκατε τα χάλια της δημόσιας εκπαίδευσης!
    Τόσα χρόνια δεν τα βλέπατε; Τα ακατάλληλα κτίρια,την αμορφωσιά που παρείχε στην νεολαία το σύστημα.Αλλά τα προηγούμενα χρόνια πέφτανε οι επιδοτήσεις,νοικιάζαμε πανάκριβα τα αχούρια μας στους τουρίστες,το χρήμα άφθονο και δεν έτρεχε
    τίποτα.Μόλις υπήρξε η υποψία ότι αυτά θα κοπούν άρχισαν οι διαμαρτυρίες -φυσικά δικαιολογημένες -. Πιο παλιά όσοι μιλούσαμε είμαστε φασίστες. Η παγκοσμιοποίηση θέλει τους ανθρώπους σκλάβους γι'αυτό έγινε. Την δεχτήκατε αδιαμαρτύρητα.Τώρα θα την απολαύσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή