Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται…!


Ο Σπύρου πρέπει να επαναλάβει τη διαδικασία στην υπόθεση των ιχθυοκαλλιεργειών για να αποδείξει ότι δεν υποκρύπτεται οτιδήποτε.
artelarisΤου Άγγελου Αρετλαρη
(angelart8@gmail.com) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ  e-kefalonia.net
Στα …μουλωχτά πέρασε το θέμα χωροθέτησης νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας. Δίνοντας βάρος στην αοριστολογία και στη γενικότητα κατάφεραν να αποσπάσουν από τους περιφερειακούς συμβούλους μια απόφαση, την οποία δεν ασπάζονται. Και βεβαίως, αν επαναληφθεί η διαδικασία δεν θα έχουν πρόβλημα να καταψηφίζουν την πρόταση, όπως αναφέρουν.
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» επισημαίνουν οι κάτοικοι των περιοχών Σάμης και Πόρου, οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί υπό το φόβο ενδεχόμενης οικολογικής μόλυνσης που θα προκαλέσει μια τέτοια μονάδα. Δεν είναι τυχαία η αποστασιοποίηση του Ηλία Μπεριάτου, του γνωστού περιβαλλοντολόγου. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ορισμένοι σύμβουλοι της Περιφέρειας ομιλούν για δόλο, τότε ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου έχει δύο λύσεις. Η πρώτη είναι να επαναληφθεί η διαδικασία, δίνοντας την ευκαιρία στους συμβούλους να ενημερωθούν καλύτερα για μια τέτοια κίνηση. Η δεύτερη είναι να «σφυρίξει αδιάφορα» και να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα.
Στην πρώτη περίπτωση οι σύμβουλοι θ’ αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα απαλλαχθούν ή θα καταδικαστούν στη συνείδηση των Κεφαλλονιτών. Στη δεύτερη, όμως, θα φανεί ότι κάτι υποκρύπτεται…
Συγγνώμη δεν ….ξέραμε!!!
Δημοσίευση: 26/09/2011 19:41
Τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι σιγά σιγά τα μαζεύουν λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν είχαν ενημέρωση για το τι ψήφιζαν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου