Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

28.09.11
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΣΠ. ΣΠΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ
Μετά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και τις ομόφωνες αποφάσεις όλων των Τοπικών Συμβουλίων Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλληνίας, που κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, έκρινε σκόπιμο να παρέμβει προς κάθε αρμόδια αρχή, με αίτημα την τροποποίηση της απόφασης χωροθέτησης μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών στη θαλάσσια περιοχή των Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Σπύρου, με επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχο Περγαντά, αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, ζητεί στο Χάρτη «Εθνικό Πρότυπο Χωροταξικής Οργάνωσης της Υδατοκαλλιεργητικής Δραστηριότητας», που αφορά στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα τις Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, να μη χωροθετηθούν νέες περιοχές υδατοκαλλιεργειών πέρα των υφισταμένων.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!
    ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή