Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ FACE, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΩΝ!!

ΜΕΙΩΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ - ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ. 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...Οπως ειδατε στην κινηση του Ιουλιου που εδωσε το Λ/Χ Κεφαλληνιας στον τοπικο τυπο η κινηση παρουσιαζει πτωση και εφετος ... ηθελα ομως να σταθω στην ''πυλη'' της κεφαλονιας τον Πορο και να σας πω οτι επιτελους αρχισε να φαινετε η μη ανταποκριση του κοσμου για το λιμανι του πορου και τον δρομο καρμανιολα που τους οδηγει εκει...
16 ώρες πριν ·
    • Enas Spyrogiannhs Οι ''ευεργετες'' του νησιου προσπαθουν τοοοοσα χρονια να μας πεισουν οτι ειναι η μοναδικη και ποιο βολικη γραμμη για να ερθει καποιος στο νησι σαμποταροντας την γραμμη Κυλληνη-Αργοστολι - Ληξουρι, η οποια ειναι η ποιο ''δικαια'' για τον επισκεπτη και τον ντοπιο καθως ειναι στην μεση του νησιου και δεν κυνδινευει οποιος αποφασισει να οδηγησει απο τον πορο για αργοστολι (1 ωρα) και ληξουρι (1,5 ωρες)
      15 ώρες πριν · · 2 άτομα
    • Enas Spyrogiannhs ελπιζουμε η καθε χρονο πτωση της γραμμης του πορου η κατασταση του δρομου αλλα και αλλα προβληματα να ανοιξει τα ματια αυτων που ενδιαφερονται πραγματικα (καποιοι θα υπαρχουν ) για το νησι και να ''μοιρασουν'' δικαια τα ''προνομοια'' στα λιμανια και στις ''αβαντες''
      15 ώρες πριν · · 2 άτομα
    • Enas Spyrogiannhs ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
      15 ώρες πριν · · 1 άτομο
    • Kefalonites Karabolatres Καλο σας απογευμα κ. Σπυρογιαννη, ευχαριστουμε καταρχην για τα σχολια που κατα καιρους προσθετετε στη σελιδα μας. Επειδη ομως ως ναυτικος αξιωματικος εχετε υπηρετησει ολες τις γραμμες που ενωνουν την Κεφαλονια με την ηπειρωτικη Ελλαδα, θα περιμεναμε μια πιο φιλικη προσεγγιση στον τιτλο μας περι ''Πυλης'' της Κεφαλονιας. Εν πασει περιπτωσει, αμφισβητειται τα στοιχεια του Λιμεναρχειου απο τα οποια προκυπτει πως το μεγαλυτερο μεριδιο κινησης ταξιδευει απο τη γραμμη Πορου - Κυλληνης? Αμφισβητειται πως η γραμμη αυτη εχει τα λιγοτερο κοστοβορα εισιτηρια απο ολες? Και αν το προβλημα ειναι ο δρομος Πορος - Αργοστολι, η λυση ειναι η αλλαγη ακτοπλοικης γραμμης ΄Η οι βελτιωτικες κινησεις σε πολλα σημεια του οδικου αυτου δικτυου? Επιπλεον, οπως καλυτερα απο εμας γνωριζετε, πολλες φορες οι εταιρειες που δραστηριοποιουνται στην Κεφαλονια εχουν πειραματιστει στη γραμμη Κυλληνης-Αργοστολιου-Ληξουριου αλλα καμια δεν εχει κρατηθει μονιμα. Πως το εξηγειτε αυτο?
      7 ώρες πριν · · 2 άτομα
    • Enas Spyrogiannhs καμια εταιρια δεν εχει προσεγγησει με σοβαροτητα την γραμμη αργοστολι κυλληνη ουτε κατα το ημιση οπως εχει αγκαλιασει την γραμμη του πορου....τα στοιχεια του λημεναρχειου δεν τα αμφισβητισα απεναντιας ειπα οτι ειναι σωστα και οτι στελνουν τον κοσμο με το ετσι θελω στον πορο,και σας πληροφορω οτι πολλοι απο αυτους που ηρθαν (και ρωτηστε σε οποιο πρακτορειο θελετε) το μετανιωσαν που εβγαλαν εισητηρια με επιστροφης ξανα απο πορο γιατι τους βολευε το αργοστολι η το ληξουρι το οποιο εχει ΜΟΝΟ 3 ευρω διαφορα το ατομο και 6 ευρω το αμαξι,τωρα οσο αφορα τον δρομο του πορου ΟΛΟΙ ξερουν οτι δεν θα φτιαχτει ποτε νγιατι πρεπει να περασει μεσα απο περιουσιες ιδιωτων,και κυριως αυτους τους καιρους που τα εργα τελειωσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου