Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στην μνήμη του Φώτη μας


Δωρίζει στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου η οικογένεια του χρηματικό ποσό
Του  Μπάμπη Παπαδόπουλου
1700 ευρώ που συγκέντρωσαν φίλοι, γνωστοί αλλά και απλός κόσμος που αγαπούσε τον συνάδελφο και φίλο Φώτη Τσιλιμιδό, αποφάσισε να δωρίσει στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου, η οικογένεια του Φώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα πριν από περίπου 7 μήνες.

Τα χρήματα αυτά αρχικά είχαν σκοπό να συγκεντρωθούν για αθλητικό σκοπό, όμως αφού αυτό δεν κατέστη δυνατόν, η οικογένεια του Φώτη αποφάσισε να τα δωρίσει στο Ορφανοτροφείο.
Για το θέμα αυτό η οικογένεια εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Έχουν περάσει 7 μήνες περίπου από την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου μας Φώτη. Οι φίλοι του αλλά και ο απλός κόσμος που τόσο τον αγάπησε είχαν αποφασίσει να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό ποσό στην μνήμη του, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για αθλητικούς σκοπούς, καθώς είναι σε όλους γνωστό το πόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε τον τομέα αυτό ο Φώτης σε όλη την διάρκεια της ζωής του.
Η αγάπη όλων αυτών των απλών ανθρώπων συγκέντρωσε το ποσό των 1700 ευρώ. Επειδή μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατόν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για αθλητικούς σκοπούς, η οικογένειά του αποφασίσαμε να δωρίσουμε το ποσό αυτό στην μνήμη του στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου.
Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλο αυτό τον κόσμο που συνεισέφερε εν μέσω οικονομικής κρίσης ώστε να συγκεντρωθεί αυτό το χρηματικό ποσό.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ
 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ http://www.e-kefalonia.net
Πηγή: Ανεξάρτητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου