Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

DHMHTRHS (ATILAS) ZAPANTHS!!!! ΣΚΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!!!

ΘΕΜΑ: Η ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΑΛΑΣ Δ.Δ. ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ

   ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ
Το απόγευμα 26/7/2011 πήρα την πολυσυζητημένη και πολύ αναμενόμενη απόφαση του εμπαιγμού και της κοροϊδίας τριών περίπου μηνών από το Κ.Σ. Σκάλας, το οποίο δηλώνει αδυναμία; Υποτέλεια; Ανικανότητα και ότι άλλο ο καθένας διαβάζοντας το μπορεί να σκεφτεί. Ο κύριος Πρόεδρος του Κ.Σ. Σκάλας που το τελευταίο πεντάμηνο που παρουσιάστηκε το θέμα σύμφωνα με τα θέλω των κατοίκων και επαγγελματιών του χωριού σχετικά με το παράνομο κλείσιμο της λεωφόρου του χωριού με σιδερόμπαρες, διαβεβαίωνε ότι αυτός σαν πρόεδρος δεν θα χωρίσει την Σκάλα στα δύο, κάτι που δεν τήρησε στην συνέχεια, επίσης διαλαλούσε στο χωριό ότι η Σκάλα είναι αδιαίρετη και άλλα τέτοια όμορφα και βαρύγδουπα λόγια. Οι μέρες πέρασαν και αισίως φτάσαμε στις 26/7/2011 και οι μάσκες έπεσαν.

  Εμείς οι κάτοικοι και επαγγελματίες του χωριού που ζητούσαμε να ανοίξει ο δρόμος από τις μπάρες του αίσχους που σκοπίμως τοποθετήθηκαν από ανθρώπους οι οποίοι καλυπτόμενη δυστυχώς από κάποιους πρώην και νυν ταγούς της δημοτικής εξουσίας προς εξυπηρέτηση των ατομικών τους επαγγελματικών συμφερόντων θεωρώντας ότι όλο το τουριστικό πλάνο του χωριού πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει μπροστά στα μαγαζιά τους, δηλαδή σε διακόσα μέτρα περίπου, αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες εκτός των ορίων αυτών και γενικά όλο το χωριό. Ο κόσμος της Σκάλας αντέδρασε, ζήτησε να μπει τέλος στον παραλογισμό και το πιστοποίησε επώνυμα με την υπογραφή του. Δεχτήκαμε βροχή λάσπης και ψεύδους από τους «Κυρίους» της μειοψηφίας του φερόμενου πεζόδρομου, και να φανταστείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι επαγγελματιών, προστάτες του τουρισμού και άλλα τέτοια ωραία.
  Κύριοι Πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι του εμπορικού συλλόγου, ή όπως αλλιώς θέλετε να αυτοαποκαλείστε, έχετε αναρωτηθεί πόσους εμπόρους της Σκάλας εκπροσωπείτε; Αυτό που ακούτε, αν το ακούτε, δεν είναι βροχή, ο κόσμος σας φτύνει και εσείς χορεύετε το σιγανοψιχάλισμα.
  Διάβασα πάλι στον ημερήσιο ότι βγήκατε να ευχαριστήσετε πρώην και νυν ταγούς για την ολοκλήρωση του περιφερειακού της Σκάλας, και αναρωτήθηκα μήπως ο μήνας Ιούλιος είναι ο μήνας των «ευχαριστιών» γιατί κάθε πέντε δέκα μέρες κάποιους θα βρίσκετε για να ευχαριστείτε, βάλτε λίγο την γλώσσα σας μέσα στο στόμα σας, γιατί από το πολύ το γλείψιμο θα πρηστεί και δεν θα χωράει.
  Την Παρασκευή 22/7/2011 με ΑΡ. ΠΡΟΤ. 30952 κατάθεσα στο δημοτικό κατάστημα Πόρου τρεις επιστολές με συραμμένες τις υπογραφές του κόσμου της Σκάλας:
  1. Για τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς.
  2. Για τον Αντιδήμαρχο Δ.Δ. Ελειού Πρόννων.
  3. Για τον Πρόεδρο Κ.Σ. Σκάλας το οποίο του το παρέδωσα εγώ στα χέρια στο κοινοτικό κατάστημα Σκάλας.
  Χθες 28/7/2011 κατόπιν τηλεφωνήματος μου προς τον γραμματέα του Δ.Κ. Πόρου, διαπίστωσα ότι ο Δήμαρχος παρά ότι είχε μεσολαβήσει μία εβδομάδα, δεν είχε παραλάβει το συγκεκριμένο κείμενο και αυτό γιατί; Το είχε ο κύριος Αντιδήμαρχος σε ένα κουτί από παπούτσια μαζί με άλλα χαρτιά. Το εζήτησα προσωπικά για να το προσκομίσω εγώ στον Δήμαρχο, κάτι που έγινε.
  Ο κύριος Αντιδήμαρχος σε ερώτηση μου γιατί ανάλαβε και δεν παρέδωσε έγκαιρα το συγκεκριμένο κείμενο στον Δήμαρχο, το οποίο ήταν ένα επίσημο πρωτοκολλημένο
έγγραφο, μου απάντησε ότι δεν είναι κούριερ. Πολύ σωστά κύριε Αντιδήμαρχε, δεν είστε κούριερ, γιατί αν ήσασταν κούριερ θα το είχατε παραδώσει έγκαιρα, γιατί όμως το αναλάβατε να το κάνετε εσείς; Τι θέλατε να επιτύχετε; Αν ήσασταν αμερόληπτος έπρεπε να είχατε στείλει υπηρεσιακώς το επίσημο αυτό έγγραφο στον Δήμαρχο, γιατί είναι μόχθος ανθρώπων του μεροκάματου που ζητάνε μέσω αυτού μια ελπίδα στον ήλιο και όχι βουτυράτων της καρέκλας που ασχολούνται μόνο στο να κάνουν συγκρίσεις πια καφετέρια κάνει τον καλύτερο φραπέ, όσο για το Κ.Σ. Σκάλας· Κύριοι παραιτηθείτε, μην εξευτελίζεστε άλλο.


Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!

Χτες  29/07/2011 γνωστοί ταβερνιάρηδες του κεντρικού δρόμου της λεωφόρου, προπηλάκισαν- λεκτικά ο πρώτος- κάτοικο της Σκάλας ,λέγοντάς του σε άσχημο τόνο, γιατί υπόγραψε στο άνοιγμα του δρόμου. Άλλος γνωστός ταβερνιάρης- των ιδίων απόψεων με τον πρώτο - είχε το θράσος να πάει σε σπίτι κατοίκου του χωριού μας , ο οποίος και αυτός υπόγραψε στο άνοιγμα του δρόμου ,  για να του κάνει τις ίδιες υποδείξεις, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να αντιδράσει άσχημα και παραλίγο να έχουμε άσχημες εξελίξεις. Οι άνθρωποι αυτοί που σίγουρα δεν σέβονται τη γνώμη και τις απόψεις των συγχωριανών τους, οι οποίες είναι διαφορετικές από τις δικές τους, εφαρμόζουν τακτικές βίας και τραμπουκισμού, οι οποίες αναφέρονται σε κάποιες άλλες εποχές. Σημειωτέον, ότι ο πρώτος εκ των δύο «Κυρίων» έχει θητείσει στο παρελθόν ως κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος. Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι που βγαίνουνε σε διάφορα έντυπα εφημερίδων και παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Δ. Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ  ΕΔΩ

21 Ιουλίου Εν Χριστώ Ετος 2011‏!! SKALA KEFALONIA!

Από: Kakia Papachristou ·
DHMHTRHS (ATILAS) ZAPANTHSΞύπνησα 6:30 το πρωί για να πάω στη δουλειά...Ο ουρανός ήταν μουντός, σε αντίθεση με τις άλλες μέρες που ο ήλιος ανέτειλε σε έναν καταγάλανο ουρανό, σήμερα ήταν μουντός, θλιμμένος - μήπως ήταν ένα κακό σημάδι για την εξέλιξη της ημέρας;;; αναρωτήθηκα..ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου