Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ ανταλλάσσουν γραμμές

 
    7nhsos_300.jpg
  • ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, Η STRINTZIS FERRIES (ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ'' ΚΑΙ ''ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ'' ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ.
  •  
  • ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ...ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΡΑΖ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΟΙΩΝ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

  • ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ (ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ), ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΡΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΡΜΟΤΕΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
Η είδηση είναι αντιγραφή από από το facebook  Kefalonites Karabolatres
 δειτε  την  συνομιλ'ια από την kefaloniapress.gr  , ανάρτηση και  βάζώ και τις φώτο να καταλάβετε  τι  εννοεί  η ιθακήσια φίλη στην συνομιλία.

Katerina Sakoulakh
ας απαριθμησουμε τις θεσεις μαζι: A) επιτρεπετε το ¨αροδο αραγμα β)αν την ζουμαρετε θα παρατηρισετε ενα κοτερακι που ειναι αροδο αραγμενο Γ)στην μεσαια προβλητα,πισω απο την πρυμνη του Κεφαλονια που μεχρι σημερα αραζαν οι μεγαλες θαλαμηγοι

Katerina Sakoulakh
παμε τωρα να δουμε τις ιδιες θεσεις αραγματος,με το Επτανησος μεσα στο λιμανι μας:Α)τον χωρο αυτον τον ξεχναμε γιατι ειναι στην αναποδη ροτα που κανει το πλοιο για να πρυμνιοδετησει...Β)τον ξεχναμε και αυτο (που στην προηγουμενη φωτο εχει σκαφος),γιατι εμποδιζει το πλοιο να ριξει καβους,που σημφωνα με πληροφοριες φα φευγουν απο την πλωρη και θα πιγαινουν στις μπιντες δεξια και αριστερα του πλοιου...και Γ)τον ξεχναμε τον ωρο στην καθετη προβλητα,που αραζαν οι μεγαλες θαλαμηγοι,γιατι εκει θα απλονοντε οι 3 καταπελτες του πλοιου
POROSNEWS:  ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ  ΤΟ ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ  ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  ΘΑ  ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,,  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΦΩΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου