Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Για τη λειτουργία του Τουριστικού Ακυροβολίου Αγίας Ευφημίας


Εξ αφορμής της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα σχετικά με σύμβαση έργου που αφορά στην λειτουργία του Τουριστικού Ακυροβολίου Αγίας Ευφημίας, έχουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Η λειτουργία του Τουριστικού Λιμανιού ξεκινά κάθε χρόνο τον μήνα Μάιο και στελεχώνεται με εποχιακό προσωπικό.
Είναι γνωστό ότι φέτος καμία πρόσληψη εποχιακού προσωπικού (πλην δύο Ναυαγοσωστών για το Μύρτο) έως και σήμερα δεν εγκρίθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο.


Προκειμένου να λειτουργήσει το λιμάνι άμεσα, νόμιμα και χωρίς κίνδυνο ατυχήματος, αφού μόνο έμπειρο και με γνώση του αντικειμένου προσωπικό επιβάλλεται να προσληφθεί, προβήκαμε στην σύναψη έργου με συγκεκριμένο άτομο, το οποίο και κατά το παρελθόν (πριν 3 χρόνια) απασχολήθηκε στην συγκεκριμένη υπηρεσία και αφού ο εργαζόμενος (έως πέρσι) δεν ήταν δυνατόν να προσληφθεί επειδή είναι συνταξιούχος.
Το συγκεκριμένο ποσόν της εν λόγω σύμβασης αναλύεται ως εξής:
Συνολικό ποσό του έργου : 14.160 €
Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α., Φόρος 20%, και 1.100 € για ασφάλιση ΤΕΒΕ.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για πέντε μήνες, για εργασία από 8:00 π.μ. έως και 8:00 μ.μ. καθημερινά, τριάντα ημέρες το μήνα.
Και βέβαια κάθε βοηθητικό προσωπικό που θα χρειαστεί για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου βαρύνει την ανωτέρω σύμβαση.
Συμπληρωματικά αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για μέτρο σύγκρισης:
Κατά το έτος 2010 για το ίδιο έργο δαπανήθηκαν 26.000 € και για το έτος 2009 δαπανήθηκαν 21.000 €. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στην υπηρεσία και είναι στην διάθεση του καθενός.
Εξ αυτού προκύπτει ότι κακόβουλοι λόγοι οδήγησαν στην ανάρτηση των δημοσιευμάτων προκειμένου να πλήξουν ένα σημαντικό έργο που προσπαθούμε να φέρουμε σε πέρας μέσα από πολύ αντίξοες συνθήκες και έλλειψη χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου