Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάγκαλος για “Αγανακτισμένους”: «Μόδα του Facebook»






Το ότι ο Πάγκαλος αποτελεί το αγαπημένο πρόσωπο για τους “Αγανακτισμένους” του Συντάγματος είναι λίγο ως πολύ γνωστό, καθώς, ακόμη και εκείνοι που δεν βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην πλατεία, σίγουρα θα έπεσαν πάνω σε κάποιο βίντεο όπως το παρακάτω:



Είναι επίσης γνωστό, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι “large” πολιτικός (με την καλή την έννοια). 


Tου Γαλαξιάρχη στο parallhlografos


Έτσι λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε στο Κυριακάτικο Έθνος, παρέδωσε με μεγαλοψυχία μαθήματα κινηματικής στρατηγικής στον κόσμο που συγκεντρώνεται κάθε μέρα, από την 25η Μαϊου, στο Σύνταγμα.
Έτσι λοιπόν, ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι:
Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινηματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook

Ο σύντροφος Μουμπάρακ και οι μπάχαλοι του Twitter

Κι επειδή θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ο λόγος του, ότι τάχα μου απαξιώνει τους “Αγανακτισμένους”, ο κύριος Αντιπρόεδρος επικαλέστηκε το παράδειγμα της Αιγύπτου για να εξηγήσει τι εννοεί:
“Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ’ ό’τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι” (…) “δείτε την Αίγυπτο. Πού οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ’ εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες”.
Με λίγα λόγια η ανατροπή του συντρόφου και εξέχοντος (πρώην) μέλους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Χόσνι Μουμπάρακ, είναι το αποτέλεσμα μίας αντιδημοκρατικής μεθόδευσης της οργανωμένης μειοψηφίας στην Αίγυπτο και ενδεχομένως των εκατοντάδων χιλιάδων like που όπλισαν τη στρατιωτική χούντα που διέκοψε βίαια το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της φίλης και συμμάχου Αιγύπτου.
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με τα βαθύτατα δημοκρατικά ιδεώδη του κυρίου Πάγκαλου, σε ερώτηση σχετικά με τις ενδεχόμενες εκλογές στη χώρας μας, έκανε έκκληση στη ΝΔ να ομονοήσει για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε το πρώτο κόμμα να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία ακόμη και με 35% (των ψηφισάντων, για να μην ξεχνιώμαστε):
Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο“, τονίζει ο κ. Πάγκαλος, “θα πάμε σε ακυβερνησία που σημαίνει πως την επομένη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο“.
Το Facebook έφερε τη χούντα στην Αίγυπτο και η Δημοκρατία την κατοχή στην Ελλάδα. Και εις ανώτερα…
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου