Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΡΙΣΗ

 Ο Μάρκος Κοτσιλίνης απαντάει στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου

 
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»
 
 
kotsilinis_first_300.jpg
  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ,(ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕFALONIAPRESS,GR
 
            Εντυπωσιάζει πράγματι η ταχύτητα αντίδρασης του γραφείου τύπου του        κ. Δημάρχου στις ανακοινώσεις της δημοτικής μας παράταξης. Μακάρι να ίσχυαν τα ίδια στην επίλυση των προβλημάτων της Κεφαλονιάς.
 
            Νομίζουμε ότι δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Δήμαρχος ποιος είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, που επέλεξε να υπηρετήσει ο κ. Δήμαρχος, σχεδιάζει, προγραμματίζει, οργανώνει και υπηρετεί τον πολίτη. Έχει μακρά ιστορία και δεν ταιριάζουν  οι θρήνοι, οι αφορισμοί, οι γενικεύσεις και οι νοοτροπίες Λουδοβίκου.
 
            Είναι καιρός να μας ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος για τον προγραμματισμό του σε ζητήματα:

 
Πολιτισμού
Τουρισμού
Κοινωνικής Πολιτικής
Χωροταξικής και Πολεοδομικής οργάνωσης
Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και άλλων πολλών
 
Μέχρι σήμερα βλέπουμε το «ΕΓΩ» να κυριαρχεί, βλέπουμε διάφορα κέντρα εξουσίας, βλέπουμε επικίνδυνους συγκεντρωτισμούς και προσπάθεια αναγόρευσης σε τιμητή και ηγεμόνα επί πάσης αρχής και εξουσίας στην Κεφαλονιά.
 
Αν είναι ο κ. Δήμαρχος ευχαριστημένος από τη λειτουργία του Δήμου και της Δημοτικής του παράταξης ας συνεχίσει με τον τρόπο αυτό.
 
Εμείς δεν θα τον ακολουθούμε.
 
Από όλη την Κεφαλονιά έρχονται μηνύματα ανησυχίας και προβλήματα μικρά και μεγάλα που απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση. Και αυτά δε λύνονται με επικοινωνιακά μέσα ούτε μονάχα με λόγια.
 
Όσο για τις «αρπαχτές», τις «ανομίες» και άλλα πολλά που αναφέρει, (εντός εισαγωγικών), ότι έκαναν οι πρώην «κακές» Δημοτικές Αρχές, οφείλει να δώσει στοιχεία, διαφορετικά δεν πείθει.
 
Τονίζουμε και πάλι την ανάγκη ιεράρχησης των ζητημάτων, παράθεσης επιχειρημάτων και πολιτισμένου διαλόγου. Αποτελεί πολυτέλεια, στη σημερινή γενικευμένη κρίση, στο νέο τοπίο της Αυτοδιοίκησης, να διεκδικεί κάποιος το αλάθητο και να εξαντλείτε στις παρελθοντολογίες.
 
Η Δημοτική μας Παράταξη θα ασκεί αυστηρή κριτική στα δρώμενα του δήμου αλλά θα είναι και συμπαραστάτης σε θέματα που πράγματι προάγουν το ρόλο της Αυτοδιοίκησης και το καλό της Κεφαλονιάς, ξεπερνώντας παλαιές αντιλήψεις και παραταξιακές μικρότητες.
 
Η ευθύνη όμως, για να γίνουν τα παραπάνω, βαρύνει σε καθοριστικό βαθμό την Πλειοψηφία και ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 30-05-2011
 
 √ Παρακολουθείστε την πορεία του διαλόγου :
Μάρκος Κοτσιλίνης : Προβληματισμός για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου (κλικ)
 Ο Δήμαρχος απαντάει στον Μάρκο Κοτσιλίνη (κλικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου