Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φτάνει η κοροϊδία ,τα μεγάλα ψέματα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  «Η ΚΡΑΝΗ»

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η «ΚΡΑΝΗ» εκφράζει την έντονη ανησυχία του από τα καινούργια μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση της χώρας τα οποία κτυπάνε για μια ακόμα μια φορά την μεσαία τάξη με επιπλέον φόρους ,(όπως αύξηση του ΦΠΑ ακόμα και στα είδη πρώτης ανάγκης). Μεταφέρει επίσης την αγανάκτηση του εμπορικού κόσμου προς την κυβέρνηση για τις επιλογές της αυτές.
Καλούμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και τις ασθενείς τάξεις να αντισταθούν στην λαίλαπα των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση απαιτώντας παράλληλα να τα πάρει πίσω.
Ο υπουργός οικονομίας έχει πει δημόσια ότι αν αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα θα παραιτηθεί αλλά ούτε αυτό δεν έπραξε ,πάλι δηλαδή κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ,τον εξαπατούν όπως έκαναν προεκλογικά με το « λεφτά υπάρχουν» . Φτάνει η κοροϊδία ,τα μεγάλα ψέματα και η αδυναμία αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου.
ΖΗΤΑΜΕ να μην περάσει τίποτα από τα καινούργια φορολογικά μέτρα και προπαντός να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ ,γιατί μόνο έσοδα δεν θα φέρει στο κράτος παρά μόνο μείωση στις εισφορές αφού η αγορά θα στεγνώσει παντελώς.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ σε όλους τους φορείς ,εμπορικούς συλλόγους και επιμελητήρια της χώρας από κοινού και με αποφασιστικότητα να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα νέο μέτρο.
Ο ελληνικός λαός έχει και γνώση και γνώμη και μνήμη και θα κάνει αυτό που πρέπει για εμάς και για τα παιδιά μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου