Ο κ. Παύλος Παπαδάτος ενώ μιλάει στους παραβρεθέντες
Ο κ. Παύλος Παπαδάτος ενώ μιλάει στους παραβρεθέντεςΡεπορτάζ:
ΓIANNHΣ ΓAPMΠHΣ, MAPTINA ΓKOMEZ
ANADHMOSIEYSH APO TA http://kefalonianmantata.gr

Χαμός χθες βράδι στον Αγκώνα! Καρφίτσα δεν έπεφτε στο κέντρο “Vista Mare” του Κουλουμπή, όπου έκανε νέα επιτυχημένη και δυναμική εμφάνιση ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής κ. Παύλος Παπαδάτος.
Πάνω από 150 άτομα υποστηρικτές και φίλοι του κ. Παπαδάτου παραβρέθηκαν στην συνάντηση, που έβγαλε πλέον τον κ. Παπαδάτο στο δρόμο για τη μάχη της βουλευτικής έδρας του Νομού μας.

H μάζωξη ξεκίνησε με την κ. Γιάννα Kουλουμπή, η οποία διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Παπαδάτου «Κεφαλονιά και Ιθάκη το προσωπικό μου ταξίδι» με τίτλο «Δαυγάτα», το χωριό από το οποίο κατάγεται.
Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο κ. Παπαδάτος,  ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τους Ληξουριώτες, εξήγησε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική για να μην παραμείνουν στον πολιτικό στίβο πολιτικοί που λειτουργούν σε βάρος του τόπου μας.
Παρότρυνε τους πολίτες να ακούσουν προσεκτικά όλους τους υποψήφιους πολιτικούς, να μάθουν ποιοί είναι και κυρίως, τι σκέφτονται για τα νησιά μας.
O κ. Παπαδάτος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης της Κεφαλονιάς, λέγοντας:
«Η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει ένα μικρό Μόντε Κάρλο, έχει τρομερές δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά είναι αδικημένη. Δεν είναι δύσκολο η Κεφαλονιά να φτάσει το κατά κεφαλήν εισόδημα της Αμερικής που είναι 55.000 δολάρια το χρόνο».
Μιλώντας ο δήμαρχος  Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε ότι δεν  έχει ξαναδεί τέτοια εντυπωσιακή συγκέντρωση  και πρόσθεσε ότι τα χρέη του Δήμου Κεφαλονιάς θα ξεπεράσουν κατά πολύ αυτά που όλοι ξέρουμε, δηλαδή τα 40 εκ. Ε. Ακόμη ο κ. Παρίσης είπε ότι οι εφημερίδες της Αθήνας δίνουν τον Δήμο Κεφαλονιάς μέσα στους Δήμους που θα μπουν υπό επιτήρηση, αλλά, πρόσθεσε, ότι κάτι τέτοιο δεν θα το δεχτεί με τίποτα. Ακόμη, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι η Κεφαλονιά  έχει ανάγκη από ανθρώπους που τα πάνε καλά με το επιχειρείν.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μίμης Πυλαρινός, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Βαγγέλης Θεοφιλάτος, ο πρώην νομάρχης κ. Διονύσης Λευκαδίτης και ο επιχειρηματίας κ. Στέλιος Σταυρίδης.
Παραβρέθηκαν ακόμη ο κ. Ανδρέας Καρούσος, η κ. Ειρήνη Στεφάτου,  ο κ. Σπύρος Κουλουμπής, ο κ. Σπύρος Κουνάδης με τη συζυγό του Λίλιαν, ο κ. Δημήτρης Φιοραβάντες, ο κ. Μπάμπης Μοσχόπουλος, ο εκδότης κ. Γιώργος Κουρής, η εκδότρια κ. Κατερίνα Τερζοπούλου, οι επιχειρηματίες κ.κ. Παναγής Μεταξάτος και Σίμος Μαρκαντωνάτος, ο κ. Ανδρέας Μαρούλης, ο κ. Γεράσιμος Κατσιβέλης, ο κ. Δημήτρης Ρουμελιώτης κ.ά.
Κλείνοντας ο κ. Παπαδάτος ευχαρίστησε ξανά όσους ήρθαν και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα.