Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριάτικο μακιγιάζ!

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ    ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ,,       Αποκριάτικο μακιγιάζ!

Ενώ δεν έχεις κανονίσει να βγεις έξω, χτυπάει το τηλέφωνο. Έρχεται μια πρόσκληση για αποκριάτικο πάρτυ. «Γιατί όχι;» λες. Αλλά μία δεύτερη σκέψη σε σταματά. Δεν έχεις τίποτα αποκριάτικο.
Ορίστε λοιπόν , μία εύκολη και ιδιαίτερα ανέξοδη αμφίεση.
Το παν είναι να εντυπωσιάσεις. Και τι άλλο είναι αυτό από ένα τέλειο αποκριάτικο μακιγιάζ.
Χίπις.
Ξεκινάς λοιπόν έχοντας ήδη τοποθετήσει την ενυδατική σου κρέμα. Αποχρωματίζεις τους μαύρους κύκλους με consealer, τοποθετείς το υγρό make-up σου και τέλος πουδράρεις. Έχεις τελειώσει το πρώτο βήμα.
Με ένα compact ή pencil eyeliner από τον έξω κανθό του ματιού σχηματίζεις μικρές καμπύλες γραμμές προσπαθώντας να δημιουργήσεις «τα κλαδιά των λουλουδιών». Σε διάφορα σημεία σε συνάρτηση με τα κλαδιά σχηματίζεις μικρά λουλούδια χωρίζοντας τα πέταλα από την βάση τους. Το σχέδιο αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την άκρη του ματιού , να ανέβει κοντά στην άκρη του φρυδιού και να τελειώσει στο ύψος των χειλιών.

Αφού τελείωσες το σχέδιο ήρθε η ώρα να το χρωματίσεις με τις σκιές σου (κατά προτίμηση satin powder και όχι compact). Με τις satin powder eye-shadows και προσθέτοντας μία σταγονίτσα νερό στο πινέλο σου μπορείς να δώσεις ιριδίζουσες λάμψεις στα χρώματα. Χρωματίζεις, λοιπόν, τα πέταλα διαφορετικό χρώμα από την βάση των λουλουδιών καθώς επίσης ακολουθείς με διάφορα χρώματα τις καμπύλες γραμμές που έχεις σχεδιάσει. Λίγη πράσινη satin powder σε διάφορα σημεία για φύλλα. Εάν έχεις κάποιο glitter το χρησιμοποιείς σε κάποια σημεία του σχεδίου σου.

Ήδη έχεις τελειώσει με το αποκριάτικο σχέδιο. Συνεχίζεις χρησιμοποιώντας highlight σκιά στα μάτια και μία λεπτή γραμμή eyeliner στο άνω και κάτω βλέφαρο. Μάσκαρα για έντονο βλέμμα προσπαθώντας να μην κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους.
Λίγο ροζ ρουζ με ιριδίζοντα στοιχεία και ένα απαλό κραγιόν ή lip gloss στα χείλη.
Ρούχα με χρώμα γιατί ως γνωστό η εποχή των χίπις ήταν γεμάτη χρώμα , ένταση, αγάπη και λουλούδια, παπούτσια εκκεντρικά και φύγαμε..

Είσαι έτοιμη για το αποκριάτικο ξεφάντωμα.!!!

Πένη Δαρδαμάνη Επαγγελματίας Μακιγιέζ
http://www.eimastegynaikes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου