Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΟΑ ευχαριστεί τον Α. Παρίση για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΤΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://anexarttitos.gr


Aπό το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου (ΝΟΑ), εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, μετά τη χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, που  είχε ως 2ο θέμα την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους γονείς όλων των αθλητών μας, ότι ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο , αποφάσισε στην επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου από σήμερα Δευτέρα 31/01/2011.
Δυστυχώς, η τύχη του Ομίλου μας, φέρνει πάντοτε να σηκώνουμε , εμείς μόνοι μας το βαρύ σταυρό για την γλίτωση των παιδιών μας.  Η φωνή όμως, η ενωμένη πάντοτε βρίσκει απήχηση και αφυπνίζει τους ανθρώπους για σωστές αποφάσεις.  Μόνοι μας πάλι, δώσαμε τη μάχη μας και καταφέραμε  παρ' όλες τις παραπλανητικές πληροφορίες για τη δημιουργία εντυπώσεων, ότι είναι καταστροφή για τον τόπο,  να  λειτουργήσει το Κολυμβητήριο.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχό μας κ. Αλέκο Παρίση, ο οποίος αν και ευρίσκετο στην αρχή σε αδιέξοδο, με τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που τον διέπει , ευαισθητοποιούμενος από την ύπάρξη των απιδιών, αποφάσισε πριν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι το Κολυμβητήριο θα λειοτυργήσει.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανουσάκη Νικόλαο, ο οποίος ήταν ο κεντρικός εισηγητής του θέματος για την τελική πρόταση προς ψήφιση.
Ευχαριστούμε το Βουλευτή του τόπου μας κ. Μοσχόπουλο Σπυρίδων για τη νομοθετική διευκρίνηση που μας παρείχε.  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι μηδενός εξαιρουμένου , απέδειξαν ότι υπάρχουν ακόμη σημεία ευαισθησίας.
Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς που με καρτερικότητα ανέμειναν τέσσαρες ώρες , για να ακούσουν την ακροαματική διαδικασία  και το αποτέλεσμά της.
Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλο πρόβλημα και το κολυμβητήριο να λειτουργεί ακατάπαυστα.

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως που ήμουν στο Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη την ώρα, άκουσα ότι θα ανοίξει γρήγορα αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για σήμερα!!!!
    Μary S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ),, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ!!
    ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΩΣΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή