Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σύσκεψη για τον τουρισμό


Την Πέμπτη 27/1/2011, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης η πρόεδρος, κυρία Κατερίνα Ατσάρου, και ο αντιπρόεδρος κ. Ντ’ Αμίκο Πασκουάλε συνάντησαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, στο Γραφείο του στο Διοικητήριο και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό.
Οι επαγγελματίες του τουρισμού, εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου τους και ζήτησαν από τον Αντιπεριφεριάρχη συνεργασία για τα θέματα τουριστικής προβολής, με γνώμονα αφενός την συντονισμένη και αποτελεσματική εκπροσώπηση των νησιών μας στις εκθέσεις τουρισμού και αφετέρου γενικότερα την βελτίωση της παρουσίας μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος στην εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά. Ειδικότερα τονίστηκε η αναγκαιότητα μιας σοβαρής και οργανωμένης παρουσίας μας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο, καθώς η αγορά της Β. Ιταλίας είναι σημαίνουσα ως προς την ανάπτυξη της περιοχής μας και την αναβάθμιση της ποιότητας του κοινού που μας επισκέπτεται.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα ότι κυρίαρχο ρόλο στον προγραμματισμό και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος θα πρέπει να έχουν οι ίδιοι οι φορείς του τουρισμού. Τους διαβεβαίωσε ότι με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, μέσα από την νέα θεσμική διαμόρφωση, και σε συνεργασία με τον Δήμο, με πνεύμα συνοχής, θα λειτουργήσουμε με άξονα την κοινή ωφέλεια για την ανάδειξη της περιοχής μας και την στήριξη των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.
Ενώ, επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες τις Αντιπεριφέρειας παραμένουν στην διάθεσή τους οποτεδήποτε το θελήσουν να εκφράσουν απόψεις, να διατυπώσουν προβλήματα και να καταθέσουν προτάσεις για οτιδήποτε άπτεται της αναβάθμισης και προώθησης του τουρισμού στον τόπο μας.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ  ΤΟ  http://www.kefaloniaphotonews.gr/ 

ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΕΞΑΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!
Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης στη διεθνή Έκθεση τουρισμού "I Viaggiatori" στο Λουγκάνο.
Την 1η Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης στη διεθνή Έκθεση τουρισμού”I Viaggiatori” που έγινε στο Λουγκάνο της Ελβετίας στις 30-31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ   Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου