Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αντιπεριφερειάρχης σας εύχεται χρόνια πολλά


 
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  kefaloniapress.gr 
kouris_antiperif_300.jpgΣας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη  και ευημερία σε όλoυς τους τομείς.
            Είναι γνωστό ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, η κρίση εμφανίζεται πλέον παντού και ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση συνιστά την μεγαλύτερη μας αγωνία.
 Είναι επίσης γνωστό, ότι η πολιτική έχει απαξιωθεί, οι πολιτικοί αντιμετωπίζονται με δυσπιστία και η έλλειψη εμπιστοσύνης τείνει να καταργήσει την ελπίδα, την αισιοδοξία για την βελτίωση της ζωής μας.
 Πρέπει όμως να κάνουμε μία ακόμη προσπάθεια, όλοι μαζί συσπειρωμένοι στον κοινό πυρήνα της νέας διοικητικής δομής , με ενωμένες δυνάμεις, με μία ψυχή, με όσα μέσα διαθέτουμε.
            Οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας, να περισώσουμε ότι απομένει, να πιστέψουμε ξανά σε ένα μέλλον λιγότερο ζοφερό, σε ένα αύριο, όπου οτιδήποτε καλύτερο, μπορεί και επιβάλλεται να αποτελεί αυτοσκοπό.
            Στην Δύση των παλαιών θεσμών της Αυτοδιοίκησης θα διατηρήσουμε ότι θετικό έχει προκύψει μέχρι τώρα και θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, ώστε να προστατέψουμε τον νέο θεσμό από την απαξίωση και όλους μας, από τα λάθη του παρελθόντος.
             Ευελπιστώ πως δεν χάσατε το κουράγιο σας, ότι θα μας στηρίξετε και θα συνεργαστείτε μαζί μας, για μια νέα αρχή, για  να βελτιώσουμε την ζωή μας.
            Είθε αυτά τα Χριστούγεννα παράλληλα με τη γέννηση του Χριστού να εορτάσουμε  μαζί τη γέννηση μιας νέας εποχής! Δεν υποσχόμαστε θαύματα αλλά έργα. Έργα σκληρής και επίπονης εργασίας, που θα μας δώσουν ξανά το δικαίωμα να ζούμε ανθρώπινα.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
 
 
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου