Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η Σκάλα και όλη η ευρύτερη περιοχη χωρίς γιατρό!!!


 Μεγάλο το πρόβλημα στη Σκάλα και σε όλη την ευρύτερη περιοχή!
Ένα μήνα τα χωριά μας είναι χωρίς γιατρό!
 Όλοι οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει!
Είναι ντροπή για τους γέρους ανθρώπους να μην μπορούν να γράψουν τα φάρμακα τους και σύγχρονος  να περιμένουν επί ώρες μάταια να εξυπηρετηθούν σε μια τεράστια ουρά κόσμου (αυτό συνέβη τη μία και μοναδική φορά που ήρθε γιατρός από Σάμη αλλά ήταν αδύνατον να εξυπηρετηθούν όλοι).
Η γιατρός προσπαθεί για το ακατόρθωτο, η ίδια λέει, ότι πρέπει να καλύψει μόνη της 8 χωριά σύγχρονος.
Φανταστείτε να υπάρξει ένα έκτακτο περιστατικό, μόνο στο Αργοστόλι, στο Νοσοκομείο και ότι προλάβουμε, αλλά εμείς μιλάμε για τα βασικά, τα καθημερινά φάρμακα, αυτή τη στιγμή πρέπει να τα αγοράζουν από τη τσέπη τους οι κάτοικοι.

Οι χωριανοί δεν ζητούν - απαιτούν άμεσα λύση, είναι παράλογο για τόσο μεγάλο πληθυσμό, τόσα χωριά να μην έχουν γιατρό, όλοι οι αρμόδιοι είναι υπεύθυνοι να λειτουργήσουν τα αγροτικά ιατρεία κάθε χωριού, ο κόσμος είναι αγανακτισμένος.
ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ






ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ!! Όποιος θέλει ας έρθει να το δει! Ας ρωτήσει όλοι τη Σκάλα και τα γύρο χωριά!!
Έχω να απαντήσω στον σεβαστό κυρ. Αυγουστάτο, ότι να έρθει στη Σκάλα ο ίδιος και να ακούσει την απάντηση των κατοίκων που έχουν αναστατωθεί και είναι οργισμένοι για την ταλαιπωρία που ζουν καθημερινά και ψάχνουν ιδιωτικό γιατρό να τους γράψει τα φάρμακα. Πληρώνουν και χρηματικά και ψυχικά την ανευθυνότητα των αρμοδίων. Ας έρθει να τους πει ότι η γιατρός έχει τον χρόνο να κάθετε.
Αν της περισσεύει χρόνος , (ας μην ακούσουμε τους κατοίκους) ας ακούσουμε την ίδια τη έχει να πει!
Εμένα είναι φυσικό να μην με γνωρίζετε αλλά με γνωρίζουν οι συγχωριανοί μου και μέσω εμένα ( ενός νέου παιδιού που θέλω και πιστεύω είναι προς τιμή μου να προωθήσω και να παρουσιάσω τα προβλήματα της περιοχής) φωνάζουν ένα μήνα χωρίς να ακούγονται πουθενά!
Ένα και ένα κάνουν δύο!! Τόσο απλό είναι!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ!! Όποιος θέλει ας έρθει να το δει! Ας ρωτήσει όλοι τη Σκάλα και τα γύρο χωριά!!
Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα έστω και καθυστερημένα, είναι ένα σοβαρό, μεγάλο πρόβλημα που δεν το λέω εγώ! Αλλά όλο το χωριό, εγώ απλά μεταφέρω τη συμβαίνει στη Σκάλα.
Συγνώμη λοιπόν που λέμε το πρόβλημα μας σε όλοι τη Κεφαλονιά!
Συγνώμη που εξαντλήθηκε η υπομονή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου