Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σφύριξε έναρξη στα τοπικά γήπεδα

Εύκολη πρεμιέρα για τα Διλινάτα


Άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα των Διλινάτων στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα στο Ενωσιακό γήπεδο σε βάρος των Πρόνων με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.
Το πρώτο γκολ ήρθε σχετικά νωρίς, αφού στο 29 ο Γεράσιμος Κατσούρης, ύστερα από ολιγωρία της άμυνας, με πολύ καλό σουτ άνοιξε το σκορ για τα Διλινάτα. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να κάνουν την πρώτη τους αλλαγή, αφού μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Βασίλη Βαγγελάτο από τον Ντεμάι, ο μέσος των Διλινάτων αναγκάστηκε να αποχωρίσει και τη θέση του πήρε ο Μπριτσίμ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Τάκη Φωή. Συγκεκριμένα στο 53 ανατράπηκε ο Διονύσης Τζωρτζάτος από τον Λιναρδάτο μέσα στην περιοχή των Πρόνων. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρήστος Τζωρτζάτος διαμορφώνοντας το 2-0. Στο 66 ύστερα από δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Άθως Τραυλός, με τους Πρόνους να συνεχίζουν με δέκα ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά το παιχνίδι να τελειώνει εκεί. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Μίσκα στο 80, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι ακυρώθηκαν δύο ακόμη γκολ των γηπεδούχων, αφού ο βοηθός και στις περιπτώσεις υπέδειξε οφσάιντ τους σκόρερ. Στο πρώτο ματς των Διλινάτων στην έδρα τους το «παρών» έδωσε όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με επικεφαλής τον Κώστα Βαρτελάτο.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τάκης Φωής), Παπαδημητρίου, Κατσούρης, Κ. Τζωρτζατος, Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Βαγγελάτος (Μπιρτσίμ), Δ. Τζωρτζάτος, Κοτίνας, Στεφανιώτης, Χ. Τζωρτζάτος, Κουσαθάνης (Μίσκα).
Α.Ο ΠΡΟΝΩΝ: (Δήμος Παντελιός), Κατσιλίδης, Ντεμάι, Αναγνώστης, Ρασιάςς, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης, Ρουμελιώτης (Χιόνης), Σολωμός, Καμπίτσης, Τζανίνος, Τραυλός.
Ρεπορτάζ Διονύσης Πολλάτος

Κρατούν την εμφάνιση στον Ηρακλή


Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα είναι στον Ηρακλή Πρόννων, καθώς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας οι «πορτοκαλί» γνώρισαν την ήττα με 1-0 στα Τζαννάτα από την Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Βέβαια, το γεγονός πως το συγκρότημα των Πρόννων αγωνίστηκε μετά από έξη χρόνια στην Κατηγορία έχει δώσει άλλον «αέρα» σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και Διοίκηση, ενώ και στο κυριακάτικο ματς θα μπορούσε, όπως λένε, να ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα, εάν η κεφαλιά του Δ. Κουστουμπάρδη στο πρώτο εικοσάλεπτο έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι της Α.Ε.Κ. Πάντως, στόχος μέρα με τη μέρα είναι να βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, η οποία προχθές, μετά το 60 λεπτά είχε εμφανή τα σημάδια της κούρασης μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν της επέτρεψε να γίνει όσο απειλητική θα ήθελε έναντι του αντιπάλου της.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά (δύο φορές την εβδομάδα) στο γήπεδο των Τζαννάτων, ενώ το καλό είναι πως υπάρχει η δυνατότητα για τη διεξαγωγή δυνατών «οικογενειακών διπλών» με αντίπαλο τη «συντοπίτισσα» ομάδα του Α.Ο. Πρόννων (που επίσης προπονείται στην κοινή έδρα των δύο Σωματείων). Επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή είναι αυτό απέναντι στην Ανωγή, το μεσημέρι της Κυριακής  στις Κεραμειές (όπως ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ.Κ.-Ι., ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15:00 και όχι στις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί, λόγω εφαρμογής της θερινής ώρας), με στόχο ό,τι το καλύτερο για τους «νεοφώτιστους».
Ρεπορτάζ Φώτης Τσιλιμιδός
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα στην Α και Β κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Για την Α' κατηγορία το Σάββατο ο A.O.K.I. νίκησε με 2-0 τη Σάμη, ενώ την Κυριακή τα Διλινάτα 3-0 τον Α.Ο.Πρόννοι και η Εικοσιμία 3-0 την Πρόοδο Ιθάκης.

Για τη Β' κατηγορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Ηρακλής - Α.Ε.Κ. 0-1
Έρυσσος - Ανωγή 0-1
Εύγερος - Οδυσσέας 8-0 και
Παγκεφαλληνιακός - Πυλαριακός 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου