Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Κούρτης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με Καλούδη – Φόρτε


PDF Εκτύπωση E-mail

AddThis Social Bookmark Button

ο Δήμαρχος Σφακιωτών και Πρόεδρος της
Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Λευκάδας
Διαβάστε την ανακοίνωση υποψηφιότητας του: Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Όπως  όλοι γνωρίζετε ασχολούμαι δεκαέξι  χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσης ευθύνης που εσείς μου αναθέσατε όπως του δημοτικού συμβούλου, του Προέδρου του Συμβουλίου  Περιοχής,  του Δημάρχου Σφακιωτών και του Προέδρου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Λευκάδας. Υπηρέτησα πάντα τους θεσμούς  με γνώμονα  το συμφέρον του τόπου.
Στις εκλογές του Νοέμβρη η Λευκάδα καλείται να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης  σύμφωνα με το νέο σχέδιο συγκρότησης της αυτοδιοίκησης, το σχέδιο “Καλλικράτης”.  Ο θεσμός της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι για όλους μας μία μεγάλη πρόκληση και για τον τόπο μας μια νέα ελπίδα. Στην εφαρμογή του νέου θεσμού είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει ο τόπος μας τα καλύτερα αποτελέσματα.
Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για την διατήρηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και μετά την λήξη του ΕΣΠΑ και για την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη την νησιών μας. Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για την εφαρμογή του Συντάγματος σε ότι αφορά την  νησιωτικότητα και για  τα νησιά του Ιονίου. Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των νησιών μας. 
Ο Συνδυασμός “Επτανησιακή Αναγέννηση”  που περιλαμβάνει ενεργούς πολίτες απ΄ όλα τα Επτάνησα, η υποψηφιότητα του Γιώργου Καλούδη, του υποψήφιου περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, αλλά και η στήριξη του συνδυασμού από τον Γεράσιμο Φόρτε εκφράζουν την προοπτική, την ανανέωση και την ισχυρή παρουσία και αντιπροσώπευση των νησιών μας.
Στηρίζω και συμπορεύομαι στην προσπάθεια αυτή και είμαι σίγουρος ότι είναι επιλογή νίκης που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας των πολιτών των Ιονίων Νήσων.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες ζητώ της στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στην προσπάθεια που ξεκινώ για να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Οι πολίτες των Ιονίων Νήσων θα μας εμπιστευτούν και θα κερδίσουμε
Κούρτης Γιώργος
Δήμαρχος Σφακιωτών

τη Ζάκυνθο σήμερα Καλούδης – Φόρτες
Στη Ζάκυνθο έρχονται σήμερα ο Γιώργος Καλούδης και ο Μάκης Φόρτες προκειμένου να συναντηθούν με πολιτικά πρόσωπα, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα των υποψηφίων της Ζακύνθου στην Επτανησιακή Αναγέννηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνδυασμός, έχει σημαντικές επαφές με το νησί μας, σε σημείο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχών στο ψηφοδέλτιο.
Προκειμένου οι αποφάσεις να είναι τεκμηριωμένες, Καλούδης και Φόρτες προτιμούν προσωπικές επαφές και όχι τηλεφωνικές συνεννοήσεις…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις συναντήσεις πρωτεύουν Γκούσκος και Αγαλιανός, ενώ δεν αποκλείεται και τρίτο πρόσωπο.
Ο Αντώνης Γκούσκος, που από την αρχή έχει ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον του για την περιφέρεια και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος μη εισχώρησής του σε Δημοτικό συνδυασμό. Ο Δήμαρχος Αλυκών στηρίζεται σε σημαντική ομάδα φίλων και συνεργατών ώστε να μπορέσει να προτείνει ψηφοδέλτιο και να οργανώσει το δικό του αγώνα στο νησί μας. Οι σχέσεις του με τον Γιώργο Καλούδη είναι άριστες.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αγαλιανός, ο οποίος αποτελεί στενό συνεργάτη και φίλο του Μάκη Φόρτε, ενώ παρά την αποχή του από την ενεργή πολιτική δράση την τελευταία οκταετία, εξακολουθεί να διατηρεί πυρήνα υποστηρικτών και φίλων. Είναι γνωστός οραματιστής και άνθρωπος που κατέχει θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η τρίτη λύση αφορά σε νέο άνθρωπο που διατηρεί τεράστιες κοινωνικές επαφές και σχέσεις, ενώ παρά τις εκλόγιμες επιτυχίες του παρελθόντος, αυτή τη στιγμή απέχει από την προεκλογική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου