Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!


Με τρεις αγώνες για το θεσμό του τοπικού Κυπέλλου αρχίζει η νέα αγωνιστική σαιζόν σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, με τις ευχές όλων για ένα καλό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με υγεία για όλους όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και αρκετό κόσμο στα γήπεδα.
Την αυλαία «ανοίγει» ο αγώνας της Ευγέρου με τα Ομαλά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα σε ομάδα της Β’ και της Α’ Κατηγορίας αντίστοιχα. Ιδιαίτερα ενισχυμένοι οι γηπεδούχοι (που έπειτα από αρκετό καιρό, κι έπειτα από δική τους απόφαση, δεν θ’ αγωνιστούν στα Φαρακλάτα) κοντράρονται με μία από τις πιο σταθερές ομάδες της Α’ Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, που με τη σειρά της ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του τοπικού ποδοσφαίρου.
Επόμενος αγώνας, το πρωί της Κυριακής (26/09), στο Βαθύ, στην Ιθάκη, ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο και τον Πυλαριακό. Αν πούμε πως η «κυρία» έκανε την υπέρβαση στη μετεγγραφική περίοδο, με τέσσερις προσθήκες (συν την προώθηση στην «πρώτη» ομάδα 7-8 νέων ποδοσφαιριστών), δε θα είναι υπερβολή, για τα δεδομένα της Ιθάκης. Από την άλλη, κυρίως… επιστροφές μετρούν στον Πυλαριακό, που θα έχουν για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο τους το Μιχάλη Σακκή, ενώ σημαντική προσθήκη αποτελεί η παρουσία στην ομάδα του έμπειρου αμυντικού Παντελή Σκιαδαρέση. Ένα λογικό… προβάδισμα για την Πρόοδο υπάρχει, με τις δύο ομάδες να έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους το μήνα που διανύουμε (πρωτομηνιά ο Πυλαριακός, στις 10 η Πρόοδος).
Τρίτο, χρονικά, ματς του Σαββατοκύριακου (25 & 26/09), αυτό ανάμεσα στους Πρόννους και τον Α.Ο. Ερύσσου, που θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων (λόγω προβλήματος με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου των Τζαννάτων). Από τις πρώτες ομάδες που άρχισαν την προετοιμασία τους οι -τυπικά- γηπεδούχοι, προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, υπό τις οδηγίες του Δήμου Παντελειού, ενώ οι φιλοξενούμενοι, ως «νεοφώτιστοι» στη Β’ Κατηγορία, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Συνοπτικά, η… πρώτη δόση της Α’ φάσης του τοπικού Κυπέλλου, η οποία θα συνεχιστεί με αγώνες την Τετάρτη (29/09) και το Σαββατοκύριακο (02 & 03 Οκτωβρίου), περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:
Σάββατο (25/09 – Δ.Α.Κ. Αργοστολίου – 17:00): ΕύγεροςΟμαλά, με διαιτητικό τρίο τους κ.κ. Βουτσινά, Βασιλόπουλο και Λυμπερόπουλο.
Κυριακή (26/09 – Δημ. Βαθέως – 11:00): Πρόοδος ΙθάκηςΠυλαριακός, με διαιτητικό τρίο τους κ.κ. Γ. Λουκέρη, Παϊζη και Αβάζαρο (αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Πύρρο).
Κυριακή (26/09 – Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων – 17:00): Α.Ο. ΠρόννοιΑ.Ο. Ερύσσου, με διαιτητικό τρίο τους κ.κ. Μολφέτα, Ζαμπαύτη και Σκαλτσή.
Επίσης, ορίστηκαν και οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός Κεφαλονιάς – Α.Ο. Εικοσιμίας, που θα γίνει την Τετάρτη (29/09) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στη Δ’ Εθνική Κατηγορία). Πρόκειται για τους κ.κ. Κομητόπουλο, Αντωνέλλο και Γαβρά.

Επιμέλεια
: Φώτης Τσιλιμιδός
ΑΥΤΟ .... Μάλον θέλει ψάξιμο
λόγω προβλήματος με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου των Τζαννάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου