Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣ, ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ




Μια  από τις καλύτερες ,και ουσιαστικότερες εκδηλώσεις τέλος Αυγούστου

‎"Όρνιθες" του Αριστοφάνη σε διασκευή Δ. Ποταμίτη, Σκηνοθεσία Τζένη Παπαδημάτου, Β. Σκηνοθεσίας Αναστασία Κωνσταντάτου Παραγωγή Πάρκο Πρόκρις.
Μια ακόμη μαγική στο Πάρκο Πρόκρις αυτή τη φορά με την μορφή πολύχρωμων πουλιών σε σύγχρονη διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Όρνιθες». Οι πρωταγωνιστές της όμορφης βραδιάς ήτ...αν παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών που εντυπωσίασαν το κοινό με το ταλέντο τους και τις χορογραφίες τους.
Την Κυριακή 29 Αυγούστου στο πέτρινο αμφιθέατρο του Πάρκου Πρόκρις πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά και Νέους του Πάρκου Πρόκρις. Παραστάθηκε η κωμωδία του Αριστοφάνη Όρνιθες, σε διασκευή Δ. Ποταμίτη και προσαρμογή κειμένου Τζένης Παπαδημάτου και Αναστασίας Κωνσταντάτου και σκηνοθεσία Τζένης Παπαδημάτου. Πρόκειται για πιλοτική προσπάθεια του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πάρκου Πρόκρις η επιτυχία της οποίας μας οδηγεί σε νέες προσπάθειες που ήδη προγραμματίζουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που συμμετείχαν που με τον αστείρευτο ενθουσιασμό τους παρακολούθησαν ανελλιπώς τις πρόβες και έδωσαν μια αξέχαστη παράσταση. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την θερμή στήριξη και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου